Merhabalar,

Şu konuda ön tanıtımını yaptığımız sistem gün itibariyle tamamen bitmiştir. Sistemi tekrardan tanıtayım.

Panelinize girip, makale ekliyorsunuz, bu makaleler satış sitemizde yayınlanıyor ve satıldığında belirlediğiniz ücret bakiyenize ekleniyor. Sonra bakiyenizi işlem ücreti kesilmeden banka hesaplarınıza veya paypal hesabınıza talep edebiliyorsunuz.

Ayrıca bonus kriterlerimizde bulunmaktadır. Nedemek bu ? Belli şartları sağladığınızda hesabınıza bonus ekleniyor ve fazladan para kazanmanız mümkün oluyor. Bu şartlardan bahsedelim;


  1. Her 10 makale satışınızda 1$ bonus

  2. 6$ lık veya daha fazla ücreti olan bir makale sattığınızda 1$ daha bonus hesabınıza ekleniyor

  3. Ayın en çok makale satan yazarının bonus hesabına 5$ ekleniyor. Yazarların satış durumlarını panelinizden görebilmeniz mümkün olacak.



Bonus kriterlerimiz bunlar. İleride dahada arttırırız inş. :)

KURALLAR


  1. Kesinlikle özgün makaleler eklemelisiniz.

  2. Alıntı makaleler gönderdiğinizde tüm bakiyeniz silinir ve hesabınız kapatılır. Bu durumda hiçbir şekilde sisteme tekrar üye olamaz ve bakiyenizi çekemezsiniz.

  3. Bir makaleyi sisteme gönderdikten sonra kesinlikle o makaleyi satış hakkınız yoktur. Tespit edilirse 2. maddedeki aynı işlem yapılır.



Bu kurallara uyarsanız siz kazanırsınız. O sebeple bu kurallara uyacak arkadaşlar pm atsın lütfen.

Sisteme kayıt olmak isteyenler ve daha fazla bilgi almak isteyenler bana pm ile ulaşabilirler. Daha önceden listeye yazdıklarıma ilgili pm'i göndereceğim.

Yazar panelinden görüntüler :