Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Wordpress kurmayı bilen Web tasarımcı oluyor Zaten. Seo konusuna gelince, Seo yapmayı bilen adam başkasına Yapmaz. Kendine Yapar. Kral oyun, Gezginler, Tamindir. Adamlar kendilene yapıyor ne yapıyorlarsa ve Trilyonluk Sunucular.
O yüzden ne kimse gelip Bana Seo şudur, seo budur desin, nede Tasarım yapmayı biliyorum desin. ( Gerçekten Emek verip Ozgün Script ve Kod yazmayı Bilene Sözüm yok).
Çok yapmayı, etmeyi biliyorsanız Referanslarınızla Gelin. Bakalım işi ne kadar Biliyorsunuz

Ek Olarak:

hocam beni yanlış anladınız seo yapın demedim firmalar seo konusunda bilgisiz dedim bu demek oluyor ki bir firmayı İnternette bulamazsanız o firma sadece kendi çapında pazarlamacıları ile iş yapar peki bir domain alıp aynı ürünü internet üzerinden daha fazla kişiye ulaştırırsanız ve satışlarda komisyon alırsanız parayı kırarsınız 2013 yılı benim üzerimden yapılan ihracat 2,7 milyon euro tabi sağlam firmalar iyi bir pazar ile işe başlamak gerek sanırım ben yanlış anlattım kusura bakmayın referans hangisini vereceğimi bilemedim isterseniz reflerimi pm atarım