Arkadaşlar hepinize merhaba;
Öncelikle belirtmeliyim ki; geçtiğimiz yaz kişisel domain ile host aldım. Sözde kişisel fikirlerimle ilgili bir site açacaktım. Bunun için WP'de kurdum. Bir temayı da kendime göre düzenledim. Temel sayfalar hariç, okulda ödevim olan "Kocaeli İli Kentleşme Sorunları" yazım hariç hiçbir şey eklemedim. Az bile olsa hit almayacağı düşüncesine kapıldım.

Durum böyle olunca farklı bir şeye yönelmek istedim lakin kişisel domain olduğu için bunu da henüz gerçekleştirmedim.

Son olarak "en olmadı blogger"dan yazılarımı yayınlarım. "Kaliteli olduktan sonra sistem fark etmez" dedim. Ancak burada da hangi konu üstüne açacağıma karar veremedim. Şöyle ki; siyasal düşünceler, siyasal sistemler gibi konular benim alanıma girmekte ve oldukça detaylı ve bilgilendirici yazılar hazırlayabilirim. Lakin hit almaz düşüncesindeyim... Tarih konusuna gelince aşırı derecede araştırma gerektirmekte ve o kadar fazla vaktim yok maalesef. Gezi yazılarına da bayılırım, gezmeyi de severim lakin öyle bir site için yeterli tecrübeye sahip değilim.

Kalemime güveniyorum açıkçası. Önerisi olan varsa çok memnun kalacağım. :)