İyi akşamlar arkadaşlar kendimi tanıtıyım universite oğrencisiyim fikir manyağıyımdır her zaman saçma veya akıllıca fikirler bulurum bu seferki neden olmasın dedirten bi fikir. Fikiri açıklamadan once nasıl bulduğumu anlatayım. Universite oğrencisi olduğum için yine bi yolculuk sırasında geldi.

Fotoğraf Depolama Sitesi.

Peki Nedir Bu?

Sistem şu şekilde. Eskiden fotoğraf makinaları çok nadir bulunurdu veya zenginlerde olurdu. Çekilen her fotoğrafıda bilgisayar olmadığı için fotoğrafçıda filmleri bastırıyoduk. Ama şimdi oyle değil. Benim projem ise size bulut depolama alanı sağlayarak fotoğraflarınızı sunucularda guvenle barındırmak. Siz paketlerden orn: 20gb depolama alanı satın alıcaksınız. Fotoğraflarınızı yuklerken nerde çekildi, kimle çekildiği, konum hizmetleri ile birlikte o anı hatırlamanız için not eklemenizi sağlayacak olanaklar olacak. Size ait bir disk. Kimsenin ulaşamayacağı şekilde( Yandex disk gibi). Yuklenen fotoğrafları istenilirse Facebook'un yaptığı 10.yılına ozgu vidyo tarzı vidyolamada yapılabilir. Eğer ki buyutulurse seçilen fotoğrafları istediğiniz bir şekilde albume bastırılıp yollanabilir (tabiki belli bir ucret ile ).

Sistemin şuan duşunduğum yonleri bu biraz değişik, saçma ve maliyetli olarak gorulebilir. Ama neden yapılmasın diyebileceğim proje benim için.

Duşuncelerinizi merakla bekliyorum :)