-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar hepinize merhaba;
Öncelikle belirtmeliyim ki; geçtiğimiz yaz kişisel domain ile host aldım. Sözde kişisel fikirlerimle ilgili bir site açacaktım. Bunun için WP'de kurdum. Bir temayı da kendime göre düzenledim. Temel sayfalar hariç, okulda ödevim olan "Kocaeli İli Kentleşme Sorunları" yazım hariç hiçbir şey eklemedim. Az bile olsa hit almayacağı düşüncesine kapıldım.
Durum böyle olunca farklı bir şeye yönelmek istedim lakin kişisel domain olduğu için bunu da henüz gerçekleştirmedim.
Son olarak "en olmadı blogger"dan yazılarımı yayınlarım. "Kaliteli olduktan sonra sistem fark etmez" dedim. Ancak burada da hangi konu üstüne açacağıma karar veremedim. Şöyle ki; siyasal düşünceler, siyasal sistemler gibi konular benim alanıma girmekte ve oldukça detaylı ve bilgilendirici yazılar hazırlayabilirim. Lakin hit almaz düşüncesindeyim... Tarih konusuna gelince aşırı derecede araştırma gerektirmekte ve o kadar fazla vaktim yok maalesef. Gezi yazılarına da bayılırım, gezmeyi de severim lakin öyle bir site için yeterli tecrübeye sahip değilim.
Kalemime güveniyorum açıkçası. Önerisi olan varsa çok memnun kalacağım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
elektrik tek, bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sözlük yazarı isen ( inci konumuz dışındadır ) ve üniversite öğrencisi isen ve ankara siyasal da odtü de falan san zaman bulabilirseniz 2-3 arkadaş yapın derim. Deneme yazıları kişisel fikirler candır. Ancak tek başına gerçekten zor bu işler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sözlük yazarı değilim. Uzun zamandır makale yazarlığı yapıyorum. Yani, web sektörü makale yazarlığı. Bilimsel değil. =) Üniversite öğrencisiyim ancak Niğde Üniversitesi. Bir ODTÜ ya da Ankara Siyasal değil biliyorum ama bunun için yeteneğin de gerektiği kanısındayım. Bir süre deneyeceğim sanırım. Sonrası ne olur zaman gösterecek. =)
Yanıtınız için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rica ederim hocam, kastım siyasal konular ilgi çeker, birde saldırgan heycanlı bir üslubunuz da var ise şayet bol bol kavga çıkartır hit toplarsınız.
Karşılaştırmayı siyasi konudaki eğitim ve oradaki eğitim şartlarının pozitif yüklenmesinden feyz alınarak daha sert yapılabileceği kanısındayım. Gece gece ne yazıyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hit için milleti millete kırdırmayalım da. =) Tekrar teşekkür ederim hocam. Çok sağolun. Yazıları eklediğim zaman beklerim. =)
Bu arada kişisel bir domainle yani; adsoyad.com ile bu işe girilmeli mi sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam jeneriklik domain adı ancak ne işe yarayacak pek anlayamadım. İnsanlar internet ortamlarında isimlerinin duyulmasından rahatsız iken hele hele şu kimse kusura bakmasın ama faşist bir iktidar devrinde kim internette yayınlanmak ister. Facebook ayrımını geçelim orası hayaller alemi koca koca adamların gül fotoğrafı paylaşıp like almaya uğraştıkları bir ortam.
şimdi aklıma geldi:::
linkedin gibi bu isimle kartvizit sitesi büyük yatırımla tutabilir, adam adını soyadını mesleğini kariyerini yazacak mesela adsoyad.com/ahmettekeli olarak çıkacak. Ama ilk paragrafada dikkat etmek lazım o kısımda önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Biraz farklı pencerelerden baktık gibime geldi ama olsun. =) Tekrar sağolun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamam jeton şimdi düştü, bu olayın 2 farklı safhası var
1- tr yönlendirmeliler
2- şitandart domain
diyelim ki adamın ismini aldık bir nevi şantaj yapıcaz. Hukuk ve kanun ne der?
Düşünsene adına soyadına açılmış bir siteye cemil ipekçinin pembe donuyla çektirdiği fotoğraf konulsa ve sana yarın akşam saat 8 e kadar bilmem kaç lira parayı tarlabaşındaki çöp kutusuna koy deseler tepkin ne olurdu?
şantaj yapmadan olmaz. aklımda 1-2 kişi var.
umarım jeton şimdi düşmüştür.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tarih sitesi işi sakat ben 1-2 yıldır uğraşıyorum 200-300 hit anca geliyor. Ama sen nasıl yaparsın bilemem. Siyasi siteyi hiç önermem haber sitelerinin google news kaydı ve yeni gelen internet yasası sakat eder.
Ama gezi yazısı üzerine site açacaksan mutlaka tutar. Piyasada doğru düzgün pek site yok bu yönde. Gezmek lazım tabi bunun için webmastarlar genelde asosyaldir :D
Benim foruma 3-5 resim toplayıp wikiden gezilecek tarihi yerler ile ilgili birkaç yazı derledim açtığım tüm konular hit alıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Siyasettin kastım güncel siyaset değil. Yani gündemi yorumlayan bir siyaset anlayışı değil. Daha çok ideolojiler, siyasal sistemler üstüne.
İşin aslı benimde gönlüm gezi sitesinden yana lakin, şartlar...