Ronins adlı üyeden alıntı

abi bana çok saçma geliyor erotik sitelere yasak getirmekten bahsetmeleri. sonuçta devletin resmi genel evleri varken :)


Bunlar bahaneler, insanların ağzını kapatmak için psikolojik yöntem. Şöyle düşün toplum arasında konuşurken yeni internet tasarısının diktatörlük dönemlerine ait olduğunu savunuyorsun; aradan biri zıplıyor ve ****ocumusun diyor?

Cevap sessilizlik...

Bu soruyla yönelen vatandaşa bağımsızlık özgürlük gibi hele hele evrensel yaşam haklarını öğretebilmen zaten imkansız. O fazla sorgulamadan yaşamaya devam eden bana göre tek hücreli organizmadan farksızdır.

1301 yılında devletliği tescillenen ecdad devleti bunlardan daha özerk ve daha bağımsızdı...

Genel ev konusu ise, hükümet vergi alamadığı her şeye tepki gösteriyor! Düşünsene bunlara arazi falan bağışladıklarını onlardan kıymetlisi olmazmıydık?

Gelelim osmanlı genelevlerine osmanlı zamanında da kerhaneler vardı. Peki Osmanlı devletinde resmi olarak zinadan kaç kadın idam edilmiştir?

1 kadın recm edilmiştir! Araya devlet ricali girdiği halde kazasker kararından dönmemiştir, işte hukukun üstünlüğü! İşte adalet!

1 kadında resmi olarak boğularak idam edilmiştir!

Bunlar resmi kayıtlara dayanıyor tabiki gizlice idam edilenler hariç tutulmakta, ancak halk önünde 1 idam gizlice kanunen bilinen 1 idam yaşanmıştır.

2014 senesindeyiz baskıyı fark edin...