Bu yazımızda size gittigidiyor.com reklamlarını anlatmaya çalışacam site sahiplerinin en büyük sorunlarından biride sitelerine reklam bulamamak oluyor çeşitli reklam firmalarına başvurular yapılıyor bunlar çoğu kez olumsuz sonuçlanıyor. Genel olarak blog sahipleri Google adsense Reklamları kullanmakta ya da ilk olarak Google adsense başvuru yapılmakta bu başvurular genel olarak çeşitli nedenlerden dolayı geri dönüyor ya da reklam başvurusuna onay verilmiyor. Sizlere daha önce haber sitemde kullandığım gittigidiyor reklamları öneriyorum reklam geliri hiçte küçümsenmeyecek kadar iyi bir gelir kazandırıyor.

Nasıl Kayıt Olabilirim ?
Gittigidiyor.com'unda reklam almak için şuraya tıklayarak bilgileri doldurarak başvuru yapabilirsiniz.

Kayıtta T.C Kimlik No Neden İsteniyor Bu Güvenilir Mi ?
Kayıt sırasında T.C kimlik numarası istemesindeki neden firmanın kurumsal olduğu için Vergi kanunun 230'uncu maddesine tabi olmasından dolayı sizde T.C kimlik no isteniyor ve T.C kimli numarınızı doğru vermek zorundasınız çünkü daha sonra değiştirme şansınız yoktur.
Gittigidiyor.com kurumsal bir firma , sektöründe tanınan,
ve hepimizin bildiği firma olduğu için pek bir güven sorunu olacağını sanmıyorum.

Onay Süreci Ne kadar Sürüyor ?
Bu konu hakkında net birşey söylemek yanlış olur çünkü bazen bu 1 günde olabilir bazende 15 gün olabiliyor yoğunluğa göre dönüşler oluyor daha önce haber sitem için başvuru yaptığımda 3 günde geri dönüş olmuştu.

Peki Ne kadar Kazandırıyor ?
Sizlere tıklanma başına 5- 15 kuruş veriyor tıklanma başına ücretin değişmesine neden olay konu ise
Sitenize yerleştirdiğiniz reklamlardan herhangi birine tıklanma artığında kazancınız 5 Kuruş'dan 15 kuruşa yükseliyor ama bu kazanç sadece tıklanması artan reklamlarınıza oluyor yani her reklama banner'ı için bu artış olmuyor diğer bannerlarınızda artış olduğunda onların kazançlarıda 15 kuruş oluyor.

Reklam Bannerlarını Siteme Göre Ayarlayabilir miyim ?
Evet reklam bannerlarını sitenize göre ayarlayabilirsiniz reklam panelinden reklam yönetiminde sitenize uygun bir reklam bannerı seçebilirsiniz.

Biriken Kazanç ne kadar olursa çekebilirim ?
Biriken kazancınız minimum 100 TL olduğunda parayı çekeme talebinde bulunabilirsiniz..

Ödemeler Nasıl olacak ?
Başvurunuz onaylandığında kayıt sırasında verdiğiniz mail adresine başvurunuz onaylandı diye mail gelecektir.
Onay maili geldiğinde gittidiyor.com sitesini ziyaret ederek Footer bölümünde yer alan Servisler bölümü başlığı altına yer alan İş ortaklığı sekmesine tıklayarak İş ortaklığı giriş sayfasına yönlendireceksiniz buradan sisteme giriş yaparak reklam panelinizde yer alan Bilgilerim sekmesinden Banka hesabınızı giriyorsunuz ödemeler banka hesabınıza yapılacak. Ödeme şekli Sadece Banka hesapları vardır.

Yaşabileceğiniz Muhtemel Sorun ?
Başvuru sırasında mail istendiğinde bazen alan adı uzantılı mail istediğinde söyleniyor ama ben şahsen kendim başvuru yaptığımda bu sorunla ile karşılaşmadım haber sitem için başvuru yaptığımda hotmail uzantılı mailimi kullandım ve başvuruda bir sıkıntı olmadı dünde şuan ziyaretçisi olduğunuz sitem içinde wepblogger.com@hotmail adresimle başvuru yaptım bir sıkıntı olmadı ama bazı blogcular sorun yaşadığını dile getiriyorlar..

Kaynak: Wepblogger.com

Bu Yazı Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapılamaz...

Ek Olarak: Günceldir.