-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Nakliyat
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar geçen gün bilgisayara xp kurdum .php doyalarında açıkmavi php yazıyordu çok hoş ve kodlama yaparken html css dosyalarından daha kolay ayırt edilebiliyordu
eskiden onca windows kurdum hiç bu simge çıkmazdı sebebi ne diye dosya simgesini farklı yaptım sonra eskisi gibi yani açıkmavi php yazan simgeyi getiremedim sizce sorun nerde
SonerOD
Grafiker,Müzisyen
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker,Müzisyen
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
%90 ihtimalle kurduğunuz bir program php dosya türünü açabilen bi özelliğe sahiptir ve o simgelerde o programa aittir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Dosya üstüne fare ile sağ tıklayın, ardından özelliklere tıklayın. Genel kısmında dosya tipinin altında değiştir butonu olacak oraya tıklayın. Önerilen programlar arasında ya da diğer programlarda o gördüğünüz mavi simgeye tıklayın. Eski haline geri dönecektir. Ancak bilgisayarınıza kurmuş olduğunuz ve php destekleyen bu programı kaldırdıysanız malesef o programı tekrar bulup indirmeniz gerekir.
Adobe Dreamweaver CS6 kullanıyorum bende. Kullandığım program dilini desteklediği için farklı ve ayırt edici bir renkte açılıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Nakliyat
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
harici olarak sadece notepad++ kurmuştum ama o açıkmavi php simgesini bulamadım. Gerçekten çok hoş ve tatlı bir simge idi :)
hatta o simgeyi tekrar bulabilmek için sistem geriyükleme yaptım yine olmadı
ek: diyelimki php açabilen bir program var ama .php leri bu programla aç dememişsekte programın simgesini alırmı?
adige
jinepsmedia.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır almaz, simgeyi alması için birincil olarak o program ile çalışması gerek.Farklı bir notepad veya ide indirdiyseniz otomatik olarak kurulumda birincil tanımlatmıştır.