nosae
Nosae.Blogspot.Com/2014©
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunu adsenseye başvurarak öğrenebilirsiniz gibi.
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sitenizde adsense açısından kurallara aykırı bir şey göremedim. temada gayet başarılı olmuş. yalnız adsenseden kabul görmek için içeriğiniz ne kadar kaliteli olursa olsun belli bir hitin üzerine çıkması lazımdır.
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
günlük en az 500 ve üzeri tekil hit olursa adense bu site bana para kazandırır diyerek onay sürecinde olumlu puanlar alırsınız. Birde sitenize ait facebook, twitter adresi alıp buralardan hit getirme şansınızı değerlendirin.
ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Siteniz gayet güzel.(TASARIM YÖNÜNDEN) Kaliteli ve özgün içerik girdiyseniz eğer kabul görür diye düşünüyorum. Kabul edilmenin hit veya site yaşıyla bir ilgisi yok. Açtığım bir eğitim sitesi 2. haftasında kabul edildi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Önemli olan içerik diye düşünüyorum fakat çok dikkat etmelisin. Teknoloji sitem var ve sinema kategorisi altında birkaç filmlerin fragmanını paylaştım. özgün konusunu yazdım altına da youtube video'sunu paylaştım. 2 defa red cevabı aldım. Politikalarla uyumlu olmadığını söyledi. Şimdide sinema kategorisini komple kaldırdım tekrar başvurdum. Umarım kabul edilirim