-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yani amatörce birşeyler yapmaya çalışıp, mutlu olup bunu bizimle paylaşan birisine bu kadar aşağılayıcı yorumlar yapmadan önce bir düşünseniz :) Abartmışsınız biraz.
Yorum yapın ama rica ediyorum göndermeden önce düşünün. Ya da empati kurun, sizin umutla paylaştığınız birşeyin altına böyle yorumlar gelse?..
Sevgiler :)
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Daha profesyonelce şeyler üretilebilir, önemli olan teknik ekipman değil. Kameranız ister VGA standart, ister 2 megapiksel olsun.
Özgün şeyler üretmeni tavsiye ederim. :) Yapılmış bir şey üzerinden bir şeyler türetmek yerine daha akılcıl şeyler yapabilirsin diye düşünüyorum.
Başarılar. :)
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Fazla uzatmayın bu konuyu bence.Arkadaş çekmiş yollamış işte.Yalandan olsun "güzel olmuş" deyip geçin.Bu kadar da ezici yorumlar yapılmaz ki..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlangıca göre gayet iyi bence :) "Mizah Adamı" diye adlandırdığımız, ama adam olamayan ve mizah yapamayan insanlar var.
Eminim Cem Yılmaz gibi komedinin ustası olan insanlar da ilk olarak böyle yorumlar almışlardır. Fakat şimdi görüyoruz. "Filmi çıksa da izlesem..." diye bekliyorum ben :)
sizi yıldırmaya çalışan eleştirileri değil, işinizi daha iyi yapmanızı sağlayacak eleştirileri dinleyin derim.
güldürmek güzeldir. başarılar dilerim :)
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Konu dışı diye de sınırsızca davranılmaz ki. :cool:
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.