-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bu konuda ben de çok merak ediyorum. Bana nasıl ulaşacaklar ? ne duruma geldiğinde ulaşırlar falan. ben nasıl ulaşabilirim ??
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam yolluyorlar size telefonu geri istemiyorlar, hediye olarak yollanıyor. Çoğu site zaten hediye olarak dağıtıyor. Kargo ile gönderiliyor, başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Aslında bir kaç kişi toplanıp inceleme sitesi yapsak güzel olur önce elimizdeki ürünleri inceleriz sonrasına da bakarız :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
@Kelebek;
Sitem günlük 800 kişi hit alıyor fakat daha 1 buçuk aylık bir site.
@JackkerL;
Hocam bildiğim kadarıyla telefonlar hediye değil geri isteniyor. Hediye olarak dağıtma işi pek aklıma yatmadı gibi ? detaylandırır mısınız ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
İnceleyen bir arkadaş var mı ? Çok merak ediyorum gerçekten bu iş iletişim bölümünden mi oluyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben Chip dergisi editörüne (Ahmet Alkan'dı galiba ismi) bilgisayarla ilgili bi sorun hakkında mail atmıştım. Birkaç kez mailleştik, taa 2008 yıllarında arada bu soruyu da sormuştum. Her ay dergide 20-30 tane ürün inceleniyor, bunlar sizinmi oluyor demiştim. Sözü geçen dergiye göre durum şöyleymiş:
Her üründen 4-5 tane gelirmiş onlara. Mesela biri donanım bölümüne, biri yazılım bölümüne, biri tasarım bölümüne incelenmek için gönderilirmiş. Kaliteli bir inceleme olduysa, olumlu izlenimler alındıysa firma hediye ediyor diyor, ama olumsuz izlenimler gerçekleştiyse ürün için bazı firmalar geri alıyormuş. Ama büyük firmalar genelde hediye ediyor diyor. Tabii bu Türkiye'nin en büyük teknoloji dergisi için geçerli :) Ben öyle ufak tefek sitelere ürün falan gönderecekleri sanmıyorum. En azından ismi duyulmuş, ziyaretçisi takipçisi çok bir site olmalı. Bunlar yoksa bile kurumsal bir site olman şart bence.