-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Sitenin her yerinde reklam olması önemli değil, 3 reklam birimiyle seninkinin 15 katı sayfa to oranını görüyorum. Siteni pm ile atarsan reklam yerleşimi konusunda öneriler sunabilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynen tık oranın çok düşük. Gerçi bugünlerde biraz oynaklı var ama yinede baya düşük senin ki...
Çok hit alan konulara kodları manuel olarak konu içine ekleyerek reklam denemeleri yapmanı tavsiye ederim.
Mesela çok fazla hit alan konuların üstüne, altına veya ortasına reklam ekleyerek denemeler yapabilirsin. Konuların uzunluğu kısalığı veya resimlerine göre ayarlamalar yapabilirsin. Sidebarda kare reklam kullanmak yerine bağlantı birimleri kullanmayı deneyebilirsin.
Bu arada günlük 100 bin görüntülemeye en az 3000 tl aylık kazanamıyorsan, bir hata vardır o işte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aHoruz adlı üyeden alıntı
Sitenin her yerinde reklam olması önemli değil, 3 reklam birimiyle seninkinin 15 katı sayfa to oranını görüyorum. Siteni pm ile atarsan reklam yerleşimi konusunda öneriler sunabilirim.
http://musainci.blogspot.com blogum hocam.arkadaş gibi ben de aynı dertten muzdaribim.yerleşim konusunda fikir verirseniz çok memnun olurum.teşekkürler.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence olayın özeti:ziyaretçi niteliği.ne kadar uğraşırsanız uğraşın ,tıklamak istemeyen reklama dokunmayan bir izleyici kitleniz varsa sayısı bir milyon olsa da değişmez tıklama(Yanlış anlaşılmasın isteyen tıklar,istemeyn tuklamaz.)bir forumda okumuştum.siz devam edin bir süre sonra destek için tıklarlar diye
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
38 bin görüntülenme olabilir ama site ne üzerine ? Forum sitesiyse sayfa to'nun düşük olması normal. Fakat forum sitesi değilse, site içeriği ve yerleşime bakmak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sende yayınlanan reklamların gösterim bazlı maliyetleri 0,001 olduğu içindir ve tıklama başı 0,10 Ykrş normal az degil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aHoruz adlı üyeden alıntı
Hocam bu tema ne öyle? Görsellik 0, kategorizasyon yok ve daha bir çok şey.. :)
Önce kullanıcıların da seveceği bir tema entegre edin, ardından bana pm atın güzel bir yerleşim yapalım. Eğer değişmem diyorsanız bu temaya göre uygulamanız gereken yerleşimi anlatayım.
temayi degistirdim.goz atip yonlendirebilir misniz?pm atıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**