-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
gokseltoprak adlı üyeden alıntı
Ben tüm domainlerimi Natro'dan alırım. Onlar işi biliyorlar, güvenilir ve sorunsuzlar ama olası bir problemde destek konusunda biraz zayıflar. O yüzden hosting hizmetini ordan almıyorum. İsimtescil'e gelince, ben herkesin bildiği işi yapması taraftarıyım. İsimtescil, adı üzerinde alan adı tescil firması. Kendi işini dahi yüzüne gözüne bulaştırmadan yapmayı başaramayan bir firma hosting işinde ne derece iyi olabilir ki?
Düşünce tarzımız aynı hocam :) bende domainleri natrodan alıyorum :))
hosting işinde hep biraz tuzlu hemde dediğiniz gibi destek geç geliyor.
Domain de zaten onlarla bir işim yok alıyorum kullanıyorum desteğe filan ihtiyacım yok :) :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alasytr ile Kredi Kartı ile Alışveriş yapabilirsiniz. Limitsiz Paketi tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Hocam 1 yıldır ALASTYR ile çalışıyorum, güven konusunda kesinlikle gözünüz kapalı ödeme yapabilirsiinz. Geçtiğimiz hafta 1 yıllık ödeme yaptım kredi kartıyla ;) ALASTYR hakkında daha açılmış bir şikayet konusuyla karşılaşmadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
@Buhara alastyr bende kullandım çok memnun kaldım. Ticketlara çok kısa sürede cevap veriyolar. Çok ta nazik ve güven verici cevapları var. Yani bende tek geçerim alastyr'yi
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Alastyr yi 2 aydır kullaniyorum sınırsız olanini sorun yol natroda yıllardır kullaniyorum ondada sorun yaşamadım Alastyr alabilirsin hocam ama ticketlere natrodan hızlı cevap veren yok zaten görürsün