Merhabalar, öncelikle forumunuzu üye olmadan bayadır takip ediyordum ve bütün beklentilerimin cevabına ulaşınca üye olma kararı aldım.Bu da doğal olarak açtığım ilk konu. Eğer bu konuyu yanlış bir yere açdıysam, affınıza sığınıyorum.

Kaç gündür uğraştığım bir şey var. Bir fotoğraf sitesi açtım, wordpress kurdum.
İhtiyacımı karşılayacak olan temadan beklentim ortada bir fotoğraf görüntülenen sahne, ileri geri geçişleri olan. ve kategoriler olacak, atıyorum spor, magazin, otomobil vb. gibi.. Bu kategorilerden yada menülerden herhangi birine tıklayınca ortada fotoğraf olan ve ileri geri geçişleri olan bir alan açılcak.
Hatta, görüntülenen fotoğrafın altında bir başlık yada kısa bir dipnot olabilirse süper olur. (hatta aranması için etiketler olursa daha da süper olur)

Tartışmasız son olarak, sağda yada üstte bir yerde google reklamları yapabileceğimiz bir alan olursa tadından da yenmez.

Neyse asıl konum, ben bir tema buldum fakat şuan bütçem buna el vermediği için paralı olarak satın alamıyorum. Bu temayı ücretsiz en az 10 yerden indirdirmeme rağmen bir türlü çalıştıramadım.
Tema Bu: Galleria - Photography and Portfolio Theme
Adres : http://themeforest.net/item/galleria-photography-and-portfolio-theme/153121

Aldığım hata da bu:

Sorunlu Temalar
Şu temalar yüklü fakat eksik. Temaların stil dosyası ve bir şablonu olmalıdır.

İsim Tanım
galleria Stil sayfası kayıp.

Gerçekten sizden istediğim bu temayı bana ayarlayabilir misiniz.İhtiyacımı karşılayacak olan tema bu. Şimdiden çok teşekkür ederim.