-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şimdi öncelikle sol taraftaki "sabit reklam" ve sağ taraftaki "ücretsiz ilan ekle" yazısının altına adsense reklamı eklemek, google reklam politikalarına aykırı. Ayrıca reklam yerleşimin de "kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum", kötü durumda. Reklamı, yazının içine yedirmelisin. Yani, reklamlar yazının önünde ortasında veya arkasında olursa daha etkili olur. Reklamlarını resmen sitenin dışına koymuşsun. Banner kısmına, footer kısmına ve sol tarafa. Wp için adsense pluginlerini kullanabilirsin. Bunlardan bir tanesi "Quick Adsense"
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Öncelikle sitede 5 adet adsense reklamı bulunuyor. En fazla 3 adet yerleştirebilirsin. Bu şekilde kazansan bile ödemeni almazsın banlanırsın. 3 Adet reklam ekle, yazı başlangıcına ve ortasına 250x250 yada 300x250 kutu yerleştirirsen daha fazla tık alabilirsin. Ama öncelikle soldaki kayan banneri kaldır ve 3 adet ekle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Günlük 150-200 tekil hitle birşey kazanamazsınki zaten. Kazancında hem çok düşük meblağlar olur yıllık hosting ve domain paranı çıkarır. Ayrıca reklamlara gelen ziyaretçiler tıklamıyorsa ilgisini çkemioyrdur, üretim yapacak kişiler veya bu işe yeni başlayacak kişiler geliyor sitene kanımca. Bence banka kredileri veya kredi faizlerini forex reklamlarını çıkart reklam olarak. Onlara tıklarlar. Güzel bi tema kurup mantar üreten yerlerden reklam almayı da dene. Veya mantar üretim tesisi kuranlar %90 reklam verir sitene. Benim böyle bi sitem olsa öyle yaparım. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
medya
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok teşekkür ediyorum Malcolm hocam, direkt kurdum eklentiyi. sabah ilk işim sitedeki tüm reklamları kaldırıp yeniden bu eklenti ile düzenlemek olacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
150-200 hite 3-5 tık normal. Hiç bile alamayabilir bazı günler. Ama şu sabit reklamı, resim ekle kelimesi altındaki reklamı ve site ekle kelimesi altındaki reklamları hemen kaldır. Yoksa banlanırsın çok yakında.
Senin siten için ideal reklam yerleşimi konu ortasına 468x60 ve konu sonuna reklam eklemen olur. Bu şekilde t.o biraz daha artar. Reklamlar çok kenarlarda