-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşları kafayı yemek üzereyim.
Artcile ve section hangisnin içine geçebilir çok fazla araştırmama rağmen her farklı şeyi gördüm
yapan var
yapan var
bunların hangisi doğrudur. Ben sonuncuyu kullanıyorum ancak yeni yapacağım temada hangisi doğru bilemedim.
w3 de her üçünüde kontrol ettiğimde hepsi doğru göründü. bana çok anlamsız geliyor çözümleyemiyorum :/
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hepsi doğru olabilir
wordpress-html-css-web işleri yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bildiğim kadarıyla section ana kapsayıcı article ise alt kapsayıcı bu alt kapsayıcının içinde ana kapsayıcılar ve alt kapsayıcılar olabileceğini farzedersek yazmış olduğunuz tüm kodlar dolayısı ile doğru olmaktadır. :) bu section ve article kapsayıcı sekmeler olarak düşünebilirsiniz.
favoridus.com
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
içerik bölümünü belirtmek için section, yazı-makale kısmı için article kullanılır, bunlar iç içe yada farklı konumlarda olabileceği için birbiri içinde yada birbirinden çok farklı yerlerde kullanılabilir, tamamiyle size kalmış birşey
wordpress-html-css-web işleri yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merkur adlı üyeden alıntı
bu konu hakkında bende çok kafa patlattım. ama kesin bir bilgiye ulaşamadım. genelde ilk seçeneğe çok rastlar ve onu kullanırım. ben sectionı "wrapper" tarzında kullanıyorum.
jasper adlı üyeden alıntı
hocam bildiğim kadarıyla section ana kapsayıcı article ise alt kapsayıcı bu alt kapsayıcının içinde ana kapsayıcılar ve alt kapsayıcılar olabileceğini farzedersek yazmış olduğunuz tüm kodlar dolayısı ile doğru olmaktadır. :) bu section ve article kapsayıcı sekmeler olarak düşünebilirsiniz.
rws adlı üyeden alıntı
içerik bölümünü belirtmek için section, yazı-makale kısmı için article kullanılır, bunlar iç içe yada farklı konumlarda olabileceği için birbiri içinde yada birbirinden çok farklı yerlerde kullanılabilir, tamamiyle size kalmış birşey
Teşekkürler artık bildiğimizi okuycaz sanırım :) w3 de error vermezse sıkıntı olmaz heralde.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı