lostyazilim
tr.link

bloggerformu.blogspot.com oluşturalım mı?

6 Mesajlar 963 Okunma
lstbozum
tr.link

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
Değerli blogger yazarları,
Özellikle blogunuzu ilk açtığınızda nasıl tanıtım yapacağınıza dair bir sürü arama yaptınız.Sonra ziyaretçi sayınızı arttırma derdine düştünüz.İşte size çözüm!(tam bir reklam metni oldu be!)
Yukarıdaki domain adını aldım.yazarlar kendi bloglarını kaynak göstererek yazılarını burada paylaşsınlar.İçerik zengileşmeye başladığında herkes bundan faydalansın.
İlk yazımı ekledim.gelecek diğer arkadaşlar mailllerini yazarlarsa,yazar olarak onları da eklerim.Çok değil,iki aya ilk sıralarına çıkarız google ın.Daha önce takipleşelim fikri pek olmadı ama bu çok daha işlevsel olacak kanısındayım.

http://bloggerformu.blogspot.com
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

herseyiblogluyorum.blogspot.com
wmaraci
reklam

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
dediğiniz olay diğer bloglarda yapılıyor faka siteniz yeni ve katılım olmayacağı kanatindeyim.

• Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)

HeroTürk adlı üyeden alıntı

dediğiniz olay diğer bloglarda yapılıyor faka siteniz yeni ve katılım olmayacağı kanatindeyim.

zamana bırakma kanaatindeyim.olacak diye çok beklemeyceğim açıkçası.katılım olursa devam ederim.ama özellikle de yeni arkadaşlar için iyi olacağını düşündüm.
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

webankasi webankasi Gıda Mühendisi / Yazar Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Gıda Mühendisi, Metin Yazarı
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 76 / 48
  • Ticaret 46, (%98)
Burada paylaşılanla siz ziyaretçi kazanacağınızı mı düşünüyorsunuz? " böyle düşünenler böyle bir işle popülaritesini kazanamaz. Webmaster bankasını takip ederek istediğini başarabilirler ancak.

wmaraci
wmaraci

BloggerTr BloggerTr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
yapmaya çalıştığınız şey gayet mantıklı.Yani ülkemizde hala community dediğimiz blog topluluğu yok.Bunun için pligg tarzında blog oluşturmak gerek.Yani ciddi yatırım gerekiyor.Eğer bu işte ciddiyseniz bir kere domain almalısınız.Bunun yanında seo çalışması yaptırarak insanların yazılarını eklediği takdirde hit kazanma düşüncesini oluşturmalısınız.Ben de bu tarz bir oluşum hedefleyerek bloggertr yi açtım.Şu an kendi yazılarımı yazıyorum ve bir kaç yazar arkadaş da katılacak ve blog konusunda referans olacak bir blog oluşturmayı hedefliyorum.Senin düşüncene yakın olarak başlamak istedim fakat pligg ve wordpress sistemini bilmediğimden ve öğrenmeye vaktim olmadığından blogger ile başlayıp konuk yazarlık uygulamasını aktif olarak kullanmayı hedefliyorum.Katılmak istersen beklerim..

BloggerTr.com | Blog Hakkında Merak Ettikleriniz

• Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)

webankasi adlı üyeden alıntı

Burada paylaşılanla siz ziyaretçi kazanacağınızı mı düşünüyorsunuz? " böyle düşünenler böyle bir işle popülaritesini kazanamaz. Webmaster bankasını takip ederek istediğini başarabilirler ancak.

mesaji okumadığınızı varsayıyorum.

Ek Olarak:

BloggerTr adlı üyeden alıntı

yapmaya çalıştığınız şey gayet mantıklı.Yani ülkemizde hala community dediğimiz blog topluluğu yok.Bunun için pligg tarzında blog oluşturmak gerek.Yani ciddi yatırım gerekiyor.Eğer bu işte ciddiyseniz bir kere domain almalısınız.Bunun yanında seo çalışması yaptırarak insanların yazılarını eklediği takdirde hit kazanma düşüncesini oluşturmalısınız.Ben de bu tarz bir oluşum hedefleyerek bloggertr yi açtım.Şu an kendi yazılarımı yazıyorum ve bir kaç yazar arkadaş da katılacak ve blog konusunda referans olacak bir blog oluşturmayı hedefliyorum.Senin düşüncene yakın olarak başlamak istedim fakat pligg ve wordpress sistemini bilmediğimden ve öğrenmeye vaktim olmadığından blogger ile başlayıp konuk yazarlık uygulamasını aktif olarak kullanmayı hedefliyorum.Katılmak istersen beklerim..

söylediklerinize katılmamak mümkün değil.ancak ben bu kadar geniş bir yatırm değil,sadece yazıların paylaşıldığı bir blog düşünmüştüm.mesela şurdan çok değil,20 kişi sadece hali hazırda yazmış olduğu 3 özgün makaleyi paylaşsa kırk eder....bu şekilde düşündüm.blogspot olması da konuya uygun olması açısından iyidir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al