Dün akşam sitemi satışa çıkarmıştım ama site yeni olduğu için pek talep olmadı bende çeşitli forumlarda sadece alan adımı satışa çıkardım alan adı satıştayken sitenin açık olması pek iyi durmadığını düşündüm ve bir alan adı satılıktır teması veya introsu aradım ama pek başarılı olmadım 1 saat önce forumda bu konu ile ilgili bir konu açtım pm atarak 4 kişi ulaştı ve introyu ücretli yapabileceklerini ilettiler böyle basit bir şey için bile ücret talep etmek bilmiyorum ne kadar doğru olur zaten alan adı vereceğim ücrette etmez böyle basit bir şey için ücret ödemeyi doğru kendimce doğru bulamadım ve internetten hazır yapım aşamasında introsu üzerinde kendimce birşeyler yaptım ve bunu paylaşmak istedim umarım faydası olur ( webmaster'a küçük bir not emek karşılığı olarak bir ücret talep etmek doğru olabilir ama herşey için ücret talep etmek doğru değildir sonuçta burası bir ticaret forumu olmadığı webmaster dayanışma forumu olduğunu ve her konuyu paraya bağlamanın Yanlış olduğunu düşüyorum. ) Bu şahsi fikrimdir.
İyi çalışmalar

İNTRO KODU

http://i.hizliresim.com/eW39nQ.jpg) no-repeat top left;">

ÖNİZLEME