lostyazilim

Google,Yandex ve Firuze

27 Mesajlar 3.055 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)
Bir an heyecanlandım. Google ve Yandex'e yerli rakip "Firuze" çıktı diye umutlandım.
Benim gibi düşünen oldu mu? xD
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Emre19 Emre19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 933
  • Beğeniler 16 / 125
  • Ticaret 2, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Ama şu yönden bak, sen sitende bilgi paylaşıyorsun, oda sitesinde bbilgi paylaşıyor onun senden eksiği ne? Sen paylaşırsan bende paylaşırım mantığı :)

Ama herkes kendi yönünden bakar demi o yüzden Google candır :D
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

political political ... Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 428
  • Beğeniler 9 / 105
  • Ticaret 38, (%100)

deeprock2 adlı üyeden alıntı

Bir an heyecanlandım. Google ve Yandex'e yerli rakip "Firuze" çıktı diye umutlandım.
Benim gibi düşünen oldu mu? xD

Bende böyle düşündüm ilk gördüğümde sonra şarkı aklıma geldi :D

Bu arada web'le alakası olan kişiler üzerinden araştırma yaparak yandex kullanımını öğrenemezsiniz. Çevrenizde biraz analiz yapın. Millet daha yandex'in ne olduğunu bile yeni yeni öğrenmeye başlamış durumda. Ama önceden bilen kesim sanki o tarafa doğru kayıyor azda olsa. Özellikle internet cafelerin browserlarına yandexi arama motoru olarak kaydetmesi kullanım oranını arttırabilir. Uzun metrajlı bir reklam çalışması bu. Yandex şuanı düşünmüyor ilerde alacağını alacak zaten.
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

political adlı üyeden alıntı

Bende böyle düşündüm ilk gördüğümde sonra şarkı aklıma geldi :D

Bu arada web'le alakası olan kişiler üzerinden araştırma yaparak yandex kullanımını öğrenemezsiniz. Çevrenizde biraz analiz yapın. Millet daha yandex'in ne olduğunu bile yeni yeni öğrenmeye başlamış durumda. Ama önceden bilen kesim sanki o tarafa doğru kayıyor azda olsa. Özellikle internet cafelerin browserlarına yandexi arama motoru olarak kaydetmesi kullanım oranını arttırabilir. Uzun metrajlı bir reklam çalışması bu. Yandex şuanı düşünmüyor ilerde alacağını alacak zaten.

Aynen katılıyorum, okulda arkadaşlarla arada şakalaşıyoruz "Ben ne bileyim Yandex Miyim" falan diye hocalarada yapıyoruz arada. Kullanılmıyor gibi duruyor ama çevremde gerçekten büyük bir kitle var yandexi arama motoru olarak kullanan. Sitesi olan arkadaşlar Google'ı tercih ediyor çoğunluğu fakat bende Yandex taraftarıyım :) Hatta çevremdeki arkadaşlarıma falan ben yaydım büyük bir kısmına.

wmaraci
wmaraci

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
Yandex bir işe yaramaz diyorsunuz ama Google belediye çöplüğüne döndü. Birkaç sene sonra herkes soluğu Yandex'te alacak. Ben günlük %50 oranında yandex kullanıyorum. Yandexin görsel araması googleye göre daha iyi sonuçlar veriyor.

kadir001 kadir001 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek online sales maneger
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 298 / 66
  • Ticaret 16, (%100)
nnefret edilecek bir tarayıcı ve aynı zamanda motor internetten saçma sapan programlarla pc ye yüklenen virüs resmen.

cenktolga cenktolga Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 89 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense yüzünden bütün webmasterlar google'yi tercih ediyor. Eğer yandex de reklam hizmetini türkiyedede hayata geçirirse (bildiğim kadarıyla yurt dışında var ancak ülkemizde hala yok) bugün yandex yaramaz google'ye devamd iyen webmasterların % 90'ı yandex'e geçecektir.

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al