An itibariyle benimde yaptığım işlemdir. Bugüne kadar birçok kez yaptım, bir sıkıntı yaratmadı.
Sitenizin aramalarda daha üst sıralara çıkacağını düşündüğünüz bir title değişliği olacaksa eğer beklemeniz hata derim.
Kısa sürede yeni title tüm sayfalarda oturacaktır.
Webmaster Tools aracılığı ile Url ve Tüm Bağlantılı Sayfalar seçeneğini işaretleyerek sitenizdeki bu büyük değişikliği Google'a göndermeniz süreci kısaltacaktır.
İyi forumlar.
Sitenizin aramalarda daha üst sıralara çıkacağını düşündüğünüz bir title değişliği olacaksa eğer beklemeniz hata derim.
Kısa sürede yeni title tüm sayfalarda oturacaktır.
Webmaster Tools aracılığı ile Url ve Tüm Bağlantılı Sayfalar seçeneğini işaretleyerek sitenizdeki bu büyük değişikliği Google'a göndermeniz süreci kısaltacaktır.
İyi forumlar.
Bilgilendirme için teşekkürler, google seo rehberinde belirtildiği gibi şu şekilde yapmayı planlıyorum; Brandon’s Baseball Cards - Buy Cards, Baseball News, Card Prices , kelimenin hafif türevlerini kullanarak , title'da duran tek bir cümleye göre daha etkili olacağını düşünüyorum.
Tittle değişimi eğer iyi bir keyword kelime için ise artı etki yapar. Ben 1 hafta önce değiştirdim bir sitemin hitler tavan yaptı. Bazen tam terside olabiliyor. Yalnız değiştirdikten sonra bol bol pingle ve google gibi getir yap.
Yorumunuz için teşekkürler, umarım sizin aldığınız etkiyi bende görürüm. Birde siz title değiştirirken kelimenin türevlerini yukarıdaki gibi kullanarak mı değiştirdiniz ?