VNOkyanus adlı üyeden alıntı

Oyun yanlız Türk halkı için geçerli değil tüm dünyada oynanıyor, kaliteli ve popüler bir oyun olduğunu kabul edelim.


Ben bu yaşıma kadar hiç oyun oynamadan geldim sanmayın. Ben de assasins creed ve cod serisine bayılırım fakat bunları oynayıp bitirmek ne kadar vakit alır? Şurada bir anket yapsak ac revelations'ı kaç günde veya cod modern warfare 2'yi kaç günde bitirdiniz diye sence ortalama süre ne kadar olur?

Peki candy crush gibi bir oyunun bitme süresi sizce ne kadar sürüyor? Ben bitiren çevremde görmedim ama kaçtı 500'de mi ne bitiyor galiba. Neyse uzun uzun yazarım ama kısaca toplayayım. Kaliteli oyun eyvallah ama sürekli, her boş vakitte oynanan oyunun arkasında duramam. Üretkenliği azaltıyor, işleri aksatıyor, kendisine veya çevresine 5 katkı yapacakken 1 yapıyor. Benim gönlüm bundan yana değil hocam.

Sizin dediklerime karşı şeyler düşündüğünüzü henüz bilmiyorum sadece bu konuya yorum katmak için ve de "kaliteli olduğunu kabul edelim" yorumunuza karşı böyle uzattım yorumumu.

Tekrardan diyorum, henüz sizi tanımıyorum. Sizi hedef almıyorum ama söylediklerim sizi de içeriyorsa sizin için de söylüyorum. En iyisi bu aralar bu oyun konularını yazasım vardı onları yazayım birkaç güne :)