lostyazilim

Wordpress kategorilere alt kategori açma

13 Mesajlar 3.321 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ertugrulbey Ertugrulbey ww.deevans.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Mobilya, Blog
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 15 / 19
  • Ticaret 3, (%100)

itkusagi adlı üyeden alıntı

Dostum sen ne yapmak istediğini tam olarak anlatamıyor ya da isimlendiremiyorsun. Bunu ya bir resim ile ya da örnek bir site ile anlatırsan yardımcı olacağız.

Diyelim bir sayfan var "Ürünler" bu sayfaya ait kategoriler mi oluşturmak istiyorsun?
"hediyelik eşya" - "oyuncak" vb.. gibi?

Usta mesela soyle bi ornek vereyim site bu sarki sozu sitesinde a dan z ye katogiriler var ben onlara sadece sanatci ismine gore ekleye biliyorum buna nasil birsey yaparizda katogori içinde sanatcilar ayri durur

Mobilya Blog'u
wmaraci
reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Ertugrulbey adlı üyeden alıntı

Usta mesela soyle bi ornek vereyim site bu sarki sozu sitesinde a dan z ye katogiriler var ben onlara sadece sanatci ismine gore ekleye biliyorum buna nasil birsey yaparizda katogori içinde sanatcilar ayri durur

Ne demek istediğinizi hala anlayabilmiş değilim malesef. Eğer sizin isteğinize uygun bir demo gösterirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Bu arada yazım kurallarına dikkat ederseniz sevinirim. Yazdıklarınızdan bir şey anlaşılmamasının sebeplerinden biri de bu.

Ertugrulbey Ertugrulbey ww.deevans.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Mobilya, Blog
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 15 / 19
  • Ticaret 3, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Ne demek istediğinizi hala anlayabilmiş değilim malesef. Eğer sizin isteğinize uygun bir demo gösterirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Bu arada yazım kurallarına dikkat ederseniz sevinirim. Yazdıklarınızdan bir şey anlaşılmamasının sebeplerinden biri de bu.

Tşkler ilginiz için size tekrar tarif edeyim siz öneride bulunun iletişim kusunun ustune fareyı getirince iki tane kutu acılmasını istiyorum ornegin iletişim konya iletişim istanbul gibi

Mobilya Blog'u
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al