lostyazilim

Facebooku böyle ilk defa görenler ?

38 Mesajlar 4.758 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Facebook son 1 haftadır tuhaf tuhaf şeyler yapıyor, bunlardan ilki: 2011 senesinde dondurduğum Facebook'tan, mailler gelmeye başladı, bildirim mailleri, noluyo dedim, girmeye çalıştım hesaba, tabi şifre hatası veriyor, değiştirdim girdim, artık hesap dondurulamıyor, mecbur kalacak yani.
2 gün önce de tasarımlar değişmeye başladı, ama bu şekilde değil... Bildirimler, arama kutucuğunun sol kısmından sağ kısmına alındı. Ortada yer alan Haber Kaynağı genişletildi biraz daha. Ayarlar kısmı da değişti, ve artık, bildirimlerin yanında yer alan resim; ve isim kısmında soyadımız yazmıyor... Ben pek beğenmedim, gözüm bildirimlerde hep sola gidiyor.
Ayrıca, kapatılacak Facebook, beğensek de beğenmesek de vedalaşmamız gerekecek 30 Mart sonrası. Facebook olmadan ne yapacağız, ben onu merak ediyorum, günde yazdığım 18-19 makalenin arasında iki paylaşım, iki çift laf, az biraz oyun çok görülüyor sanırım...

wmaraci
reklam

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

Almina adlı üyeden alıntı

Facebook son 1 haftadır tuhaf tuhaf şeyler yapıyor, bunlardan ilki: 2011 senesinde dondurduğum Facebook'tan, mailler gelmeye başladı, bildirim mailleri, noluyo dedim, girmeye çalıştım hesaba, tabi şifre hatası veriyor, değiştirdim girdim, artık hesap dondurulamıyor, mecbur kalacak yani.
2 gün önce de tasarımlar değişmeye başladı, ama bu şekilde değil... Bildirimler, arama kutucuğunun sol kısmından sağ kısmına alındı. Ortada yer alan Haber Kaynağı genişletildi biraz daha. Ayarlar kısmı da değişti, ve artık, bildirimlerin yanında yer alan resim; ve isim kısmında soyadımız yazmıyor... Ben pek beğenmedim, gözüm bildirimlerde hep sola gidiyor.
Ayrıca, kapatılacak Facebook, beğensek de beğenmesek de vedalaşmamız gerekecek 30 Mart sonrası. Facebook olmadan ne yapacağız, ben onu merak ediyorum, günde yazdığım 18-19 makalenin arasında iki paylaşım, iki çift laf, az biraz oyun çok görülüyor sanırım...

Facebook artık 6-15 yaş grubları arasına hitap ediyor zamanında başlayıp bırakamadığım bazı oyunlar için giriyorum açıkcası

• Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

07ibrahim07 adlı üyeden alıntı

Facebook artık 6-15 yaş grubları arasına hitap ediyor zamanında başlayıp bırakamadığım bazı oyunlar için giriyorum açıkcası

O kullanım alanına göre değişir. Sizce öyle olsaydı kapatılması - erişimimizin engellenmesi gündeme bomba gibi düşer miydi?

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

Almina adlı üyeden alıntı

O kullanım alanına göre değişir. Sizce öyle olsaydı kapatılması - erişimimizin engellenmesi gündeme bomba gibi düşer miydi?

Facebook artık tamamen reklam amaçlı kullanılmaya başladı heryer reklam dolu sağda solda cinsel içerikli reklamlar var bunları görmek zorundamıyız parayı veren istediği reklamı yayınlatıyor facebook para için tüm reklamları yayınlıyor kapanırsa sevinirim açıkcası çok daha güzel platformlar var facebook şart değil

wmaraci
wmaraci

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

Facebook artık tamamen reklam amaçlı kullanılmaya başladı heryer reklam dolu sağda solda cinsel içerikli reklamlar var bunları görmek zorundamıyız parayı veren istediği reklamı yayınlatıyor facebook para için tüm reklamları yayınlıyor kapanırsa sevinirim açıkcası çok daha güzel platformlar var facebook şart değil

Aynen reklam ücretleride çok arttı bu yüzden. Normal bir site sayfalarının reklamlarını yapıyorum ama son dönemde siyasi reklamlar ile bu ************** reklamları gıda takviye ve cinsel reklamlar sayesinde BGBG ücretleri tavan yaptı.

• Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

Kapanırsa sevinecekseniz eğer, bence siz bilgisayarınızda engelleyin, ya da sizin gibi düşünenler, ama bu ülkede Facebook'u seven, ve keyifli zaman geçiren çoook sayıda insan var, bakın bir tasarım değişikliği için konu bile açılabiliyor. Neyse, yanlış alanda yanlış bir tartışma ortamı yaratmayalım. Kişisel görüşünüze saygım var...
bykaraer

kişi bu mesajı beğendi.

Emre19 Emre19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 933
  • Beğeniler 16 / 125
  • Ticaret 2, (%100)
Böyle daha güzel şimdikinden bendeki sizinkinin sol tarafı yok hali :/

HakanAYTAR HakanAYTAR Yeniden Döndü Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 21 / 20
  • Ticaret 1, (%100)
bunu yeni fark ediyoruz demeyeceksiiz değilmi son 14 aydır kullanıyorum yenı zaman tünelini ben :S

mrshn mrshn Felix Themes (technoesh) Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 1011
  • Beğeniler 46 / 146
  • Ticaret 14, (%100)

Hakan AYTAR adlı üyeden alıntı

bunu yeni fark ediyoruz demeyeceksiiz değilmi son 14 aydır kullanıyorum yenı zaman tünelini ben :S

Arkadaşın gösterdiği yeni zaman tüneli değil. Dikkat ederseniz üst kısmın tasarımı değişti. Logo küçüldü ve bildirim çubuğu sağa alındı. Orta kısımda da var bir kaç değişiklik. Ben de aşağı yukarı 2-3 haftadır bu şekilde kullanıyorum.

NovaCep NovaCep WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sistem Yöneticiliği
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 2980
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 16, (%100)
7-8 aydır böyle kullanıyorum. :)

Youtube: NovaMobi Teknoloji
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al