-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar konusu "İstanbuldaki tarihi ve turistik yerler" olacak ve tamamı özgün yazılardan (görsellerden) oluşacak websitesi için ingilizce alan adı arıyorum. Adsense ile geçim sağlanacak sitede sizce alanadında hangi keywordler kullanılmalı? Bir yabancı gözünden bakarak konuya yaklaşabilecek seo ustaları var mı? Hiç Türkçe bilmeyen birisi yurtdışında ne arar da İstanbuldaki tarihi ve turistik (gezilecek görülecek) yerleri arama motorlarında sorgulatır?
Bunun yanında bu sektörde para kazanmak için tahmini olarak hangi keywordler daha kazançlıdır. İşin ehillerinin vereceği yanıtlar için peşinen teşekkür ederim.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam biraz da benim ilgi alanıma giren bir konuda çalışacaksınız. Size tavsiyem bırakın keywordu filan ilk yapmanız gereken iş bence içeriğin sağlam olması olacaktır. Benimde buna benzer bir projem var. Ülkemizdeki tüm tarihi ve kültürel yerlerin ingilizce tanıtımını bende yakında yapmayı planlıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Hocam biraz da benim ilgi alanıma giren bir konuda çalışacaksınız. Size tavsiyem bırakın keywordu filan ilk yapmanız gereken iş bence içeriğin sağlam olması olacaktır. Benimde buna benzer bir projem var. Ülkemizdeki tüm tarihi ve kültürel yerlerin ingilizce tanıtımını bende yakında yapmayı planlıyorum.
İnşallah site yapımını kotarabileceğiz ancak hala alanadı ile ilgili sıkıntılarım var. İçerisinde enaz 2 keywords geçse az ya da çok ziyaretçinin gözüne ilişecektir.
Adsense ile ilgileniyorum çünkü bu yerlerin fotoğraflarını ve videolarını çektirip gerekirse ingilizce olarak tanıtım yazdıracağım. Bu yüzden biraz kazanç sağlamak zorundayım.
Sizin de projeniz hayırlı olsun. Umarım en kısa zamanda gerçekleşir.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
istanbultanitimi.com, istanbulburasi.com gibi alan adları boşta biraz daha düşünürseniz daha güzel şeyler bulabilirbisiniz. Yerli ve yabancı birçok kaynak mevcut İstanbulla ilgili özellikle yabancı kaynakları iyi taramanızı öneririm. Ayrıca internet ortamında İstanbul Sözlüğüde bulunuyor bu sözlükte İstanbul'la ilgili her şeyi bulabilirsiniz. En küçük bir çeşmenin bile tarihi, yapılışı hakkında bilgiler sunulmuş.
Benim projem ise farklı bir sitede olmayacak yine kendi sitem içinde ayrı bir kategoride yapmayı planlıyorum.