Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar blog yazmaya karar verdim... Hemen hemen 2 yıla yakın bir zamandan beri uzağım konulara, forumlara araya askerlik girdi vs. bitirdik Allah'a şükür yeni yeni yerleşmeye başlıyorum sivil hayatıma... Şimdi yeni bir blog ile başlayacağım Allah'ın izniyle...

blogsavar.blogspot.com adresinden giriş yapabilirsiniz lakin henüz bir konu mevcut değildir deneme amaçlı birkaç yayın paylaştım. Bu konuyu açmamdaki asıl amaç sizlerden bu blogda kullandığım Arthemia v3 tasarımının ufak tefek editlenmiş halini nasıl bulduğunuzu sormak ve önerilerinizi almak...

Ben bir motion grafikerim türkçe anlamıyla hareketli animasyon grafik video montaj işleri ile uğraşmaktayım. Blog paylaşımlarında birçok konu olabilir internet ve programlara dahil lakin kendi mesleğim üzerinde bulunan programlar hakkında insanları bilgilendirmek istiyorum. Örnek olarak After Effect, Sony Vegas, Premier vs..

Görüş ve önerileriniz için şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum, iyi forumlar dilerim.