OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Portal tutar mı diye sormuşsunuz, ben size sorayım; niye tutmasın? Kafanızdan ihtimalleri kaldırın ve işinize odaklanın. Kategori konusunda bir kısıtlama yapmayın, öyle kademe kademe gitmenize gerek yok, günlük olarak içeriklerinizi yayınlayın AMA her zaman yayın çizginiz belirli olsun. Domain konusunda şahsi fikrim kesinlikle vasat. Tema gayet iyi fakat bir portal için çok abartılı. Bu tema daha çok teknoloji sitelerinde uygulanmalı.

Domain ve tema elbet ayarlanır fakat en önemli nokta: ekip. Sürekli içerik girecek, sıkılmayacak ve en önemlisi severek, isteyerek yapacak kişileri bulmak. 2 sene yayın yapmış portalım vardı. 2 yönetici ve 2 yazar olmak üzere yarım yamalak yayın yaptık. Her zaman baskı üzerine içerikler paylaşıldı fakat maddi dönüşler her zaman iyi oldu. İstek olmayınca olmuyor ne yazık ki, 7-8 ay 1 tane içerik girilmeyen sitenin hiti 1K idi ve az da olsa kazanç geliyordu. Benim için güzel deneyim oldu, herkesle ortak işe girişilmemesi gerektiğini ve teknik konularda tecrübelerim oldu.

Kafanızdan şöyle rakibim var, şu site çok iyi gibi gözünüzde büyütüp iş yapmayın. Kimse tahtında kalıcı değildir. Kilit nokta sabır ve azimdir.

Başarılar.

Çok açıklayıcı olmuş, ÜŞENMEDEN yazdığınız için teşekkürler

iyiportal.com nasıl tema hoşuma gitti seo durumuda iyi ondan dolayı belli başlı konular üste çekerim ondan dolayı onu seçmek istedim .