-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hadi ingilizce bilmiyorsun bari translate ile çeviri yap be hocam. Kapatılsa böyle mi olur. Hiç bağlanamazsın. Ayrıca ne twitter ne facebook nede youtube kapatılamaz bu ülkede öyle hemen gaza gelmeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
Hakann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
14, (%86)
Admin galiba kullanıcı loglarını temizliyordur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
İllegal siteler değiller hocam onlar. Keyif için kapatılamaz. Öyle bir dünya yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Kapatılması meselesi gündemi meşgul etmek için ortaya atıldı ve bizim saf insanlarımız buna düştü. Ne kadar mümkün sizce kapatılması ?
Twitter,facebook,youtube kapatılacak bahanesiyle yolsuzlukların üzeri kapanıyor. Tartışılacak başka konular ortaya atılıyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Etkileşimler bildirimler şeklinde ikonuyla beraber değiştirilmiş. Güncelleme var galiba. Sansür olması için dua edenlerin olduğundan eminim.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Balerin adlı üyeden alıntı
Son olaylar = eğer o kayıtlar normal vatandaş yani bizim gibilerin sitesinde yayınlansaydı site rahatlıkla hemen sorgusuz kapatılırdı ama Youtube'de yayınlanıyor ancak onuda Türkiye girişlerini kapatarak örtmeye çalışıyorlar şahsen fikrim bu .
Senin benim sitemde olsa ciddiye bile almazlar hocam :D Türkiye girişlerine gelince artık kapatmak için çok geç onları. Bundan sonra kapatırlarsa anlamı ben bir halt yedim bari siz görmeyin. Bİr nevi kabulleniş olur bu. O yüzden ben ihtimal vermiyorum böyle bir olaya. Heleki önce yerel sonrada genel seçimlere bu kadar yakınken. Böyle bir iş yapmak isteseler bile herhalde en kötü zamanlamalardan birisi olur. Zira kapatma olayları hafızalarda tazeyken sandık başına gitmiş olur seçmen. O yüzden böyle şeylere pek kulak asmamanı öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.