Siteniz tutaR; benim de benzer bir sitem var... Ama..., alan sitesinin kazandırdığı kadar kazandırmaz. Ben bu işe ilk başladığımda o siteyle başlamıştım, günde bazen 4, bazen 2 içerik girdiğim oldu. Uğraşma deymez diyenler de oldu. Şu anda, sitemden memnunum bu 1. Ama, sitemin kazandırdığını, yarı hite sahip bir alan sitesinden, 2 kat fazlasıyla alıyorum. Bilmem anlatabildim m; ve hit yüksek olduğu için götürüsü de çok olacaktır, sunucu vs gibi. Bazen, daha fazla hit gelmesin diye dua eder; sorunlardan korkarsınız bile.
Diyeceğim o ki: önemli olan hit değil, o hite sahip çıkabilmek.Şu anda sürekli yeni projelerim oluyor, karışık projelerim de oluyor, ama bir sağlık ve teknoloji kategorisinin yanyana olması gerekmediğini biliyorum.
Diyeceğim o ki: önemli olan hit değil, o hite sahip çıkabilmek.Şu anda sürekli yeni projelerim oluyor, karışık projelerim de oluyor, ama bir sağlık ve teknoloji kategorisinin yanyana olması gerekmediğini biliyorum.
Hocam bu biraz reklam oldu :D ALLAH artirsin
Ek Olarak:
Tema işi domainden daha karmaşıktır. Zevk meselesine girdiği için kullandığım temaların %99'unun renklerinde değişiklik yapmışımdır. İnternette renk araştırmaları yapıp, alanınıza uygun renk ve kombinleri bulup kullanın. Tema hakkında yorum yapmam gerekirse, aşırı dar, haber sitesini andırıyor ve klasik (şahsen bu temanın olduğu sitede vakit geçirmem). Domain işini çözdükten sonra web tasarım ipuçlarını araştırın bence. Kalıbı uygun tasarımda da renk ve çeşitli düzenlemeleri yaparsınız.
Önere bileceginiz tema ? Varmı