Her şeyden önce hangi reklam modelinden bahsettiğinizi bildirirseniz yardımcı oluruz. Hemen konuya girip tık oranları düştü vs. diyerek çözüm bulamazsınız.
Düzgün destek almak istiyorsanız mümkünse açık şekilde yazınız.
Ayrıca sistemimizde sayımlarda vs. sıkıntı yok. Siteniz ile ilgili olabilecek bireysel hatalar olabilir. O yüzden mümkünse kendi sitenizi vs. inceleyiniz. Çünkü sizden başka sayımlardan rahatsız olan yoktur.
Ki biz bu konuda Türkiye piyasasında yayıncıyı aldatmadan en iyi sayımı gerçekleştiren firma olduğumuzu da vicdanımız rahat bir şekilde söyleyebiliriz.
İyi günler.
Düzgün destek almak istiyorsanız mümkünse açık şekilde yazınız.
Ayrıca sistemimizde sayımlarda vs. sıkıntı yok. Siteniz ile ilgili olabilecek bireysel hatalar olabilir. O yüzden mümkünse kendi sitenizi vs. inceleyiniz. Çünkü sizden başka sayımlardan rahatsız olan yoktur.
Ki biz bu konuda Türkiye piyasasında yayıncıyı aldatmadan en iyi sayımı gerçekleştiren firma olduğumuzu da vicdanımız rahat bir şekilde söyleyebiliriz.
İyi günler.
Ben sadece popup reklam kullanıyordum.Bu sitemin verilerinden anlaşılmıyormu?
Sitemde herhangi bir problem yok.Hatasız olarak aktiftir.Başka reklam firmalarının da reklamları var.Aynı dönemde o firmaların sayımlarında herhangi bir problem yada değişiklik yok.Site den kaynaklı olsa o firmaların reklamları da aynı dönemde olumsuz etkilenirdi.
Sizlere 6-7 gün boyunca yazdım.Bekleyiniz kontrol ediyoruz dediniz.Ayrıntılıda yazdım.Sizin reklam kodu ile oynamadığım halde 1 mart itibari ile bu oranların 90% oranında düştüğünü belirttim.Rakamlara bakmış olsaydınız durumu gayet iyi görecektiniz.
Ortalama günlük 600-700 tekil kişinin ziyaret ettiği bir sitede mart itibari ile yazılan kazancı (0.02-0.03 TL) normal görüyormusunuz? Görüyorsanız ilk 2.5 aylık dönemin verilerine bakınız lütfen.