Youtube adsense hesabım üzerinden oyun siteme geçiş isteği gönderdim. Kodları ekledim, 3-5 gün incelediler ve telif hakkı zımbırtısından ötürü red verdiler. Sitem flash oyun sitesi. Bot yok, oyunlar elle giriliyor, açıklamalar özgün.

Bu telif hakkı uyarısı veren içeriği nasıl bulabilirim?

1 kere red aldığım için artık hesap alma olasılığım çok mu az?

İsteyen olursa sitemin adresini PM gönderebilirim.


Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.
Sorunlar:

- Telif hakkıyla korunan materyal

---------------------
Daha fazla ayrıntı:
Telif hakkıyla korunan materyal: Web sitenizde, telif hakkıyla korunan materyal bulunduğunu tespit ettik.

Program politikalarımızda belirtildiği gibi (https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=1348688#Copyrighted_material), AdSense yayıncıları, ilgili içeriği görüntülemek için gerekli yasal haklara sahip olmadıkları sürece, telif hakkı yasasıyla korunan içerik barındıran web sayfalarında Google reklamları görüntüleyemez. Bu, telif hakkıyla korunan materyal görüntüleyen siteleri, telif hakkıyla korunan dosyalar barındıran siteleri veya telif hakkıyla korunan materyal bulunan sitelere trafik yönlendiren bağlantılar sunan siteleri, korsan siteleri, materyalin korsan olduğunu açıkça beyan eden siteleri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.

Ayrıca, korsanlık veya program kırmayla ilgili içeriğin bulunduğu web sitelerini de kabul etmeyiz. Bu, yazılımlara, sunuculara veya web sitelerine yasal olmayan yoldan erişmeye veya müdahale etmeye yönelik talimatlar veya ekipman sağlayan siteleri ya da çok oyunculu oyunlarla ilgili hile sağlayan veya kullanıcıların çevrimiçi oyun topluluklarının şartlarını ve koşullarını ihlal etmelerine olanak sağlayan siteleri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.
Bu politikayla ilgili daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilirsiniz (https://www.google.com/adsense/support/as/bin/answer.py?hl=tr&answer=105949 ).

Lütfen sitenizden telif hakkıyla korunan tüm materyalleri kaldırın ve ardından aşağıdaki talimatları izleyerek başvurunuzu yeniden gönderin. Siz gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra başvurunuzu yeniden incelemekten mutluluk duyarız.