-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Siz yazılarınızı düzenli bir şekilde girmeye devam edin, sosyal medyada paylaşın; zamanla ziyaretçi sayınız artış gösterecektir.
##
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
1 ayda 100 tekil hit beklemek çok yanlış. Ya onlar bir hile hurda çeviriyordur, ya reklam vb. birşey vardır, yada sayaç sağlıksızdır. 1 ayda en fazla 10 15 hit bekleyin. 100 gibi hitler için en az 3 4 ay yazmalısınız. İyi forumlar.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hocam hiç şevkinizi kırmayın herkes hak ettiğini bulur bu sektörde (warez, adult vs. hariç).
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
DMOZ: İnternet site indeksi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
4 aylık metin2 tanıtım & blog sitem var. İlk açtığım zaman script atıp öylece bıraktım 3 ay boyunca. 2.5 haftadır ilgileniyorum günlük ortalama 15 ziyaretçi vardı tekil.ilgi gösterdim 40 a çıktı 1 haftada. Hiçbir forumda olmayan konuları bloguma açıyorum veya olanları en güzel biçimde alıntı yapmayarak paylaşıyorum. Tamamen samimi ve açık bir dil kullanıyorum. Türkçe'yi öz ve güzel kullanmaya gayret gösteriyorum. Tekil hit'im düne kadar 70 lerdeydi fakat bugun ne olduysa 190 a çıkmış inanılmaz bir artış gördüm. Ben sabırsız biriyim. Anında olsun isterim herşeyi fakat beklemek en güzel şeydir. Sen özgün makale girip en güzel şekilde siteni tanıtıyorsan sen istemesende sitene ziyaretçi gelecektir. Şunuda belirtmek istiyorum. Sakın alıntı yapma. Konuları kendin yaz. Cümleler, kelimeler sana ait olsun. Bu senin siteni daha bir güzel hale getirir. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende aksine çok sabırlıyımdır hemen olan şeyleri sevmem biraz ilgiyle ve zamanla olan şeyler ilgimi çeker hemen olsa kimsenin bir ayrıcalığı kalmaz dimi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
@Byseal
Sana tavsiyelerim ise, siteni göstermeye çalış. Tabi uygunsa. Forumlarda vs. Forum bölümlerindeki tanıtımlardan bahsetmiyorum. Değer ver ve günde 1 tane değil 10 tane içerik gir. ben günde min 10 içerik giriyorum ve tamamen özgün. Ne seo çalışması yaptırdım ne de tanıtım çalışması. Dediğim gibi sadece 1 tane haberimi büyük 5 forumda paylaştım ve ziyaretçiler geldi. sonra ise o arama sonuçları hep google'da çıktığı için siteme yönlendirme oldu sürekli. ve İnsanlar bildi tanıdı.
Sitem şuanda 700+ ziyaretçi geliyor ve bu sayı da artıyor.. Ama benim gibi talihli olur musunuz ? ya da şans mı desem. Böyle olursa işiniz iyi gider.. Fakat diğer türlü de günde 1 içerik ile çok bir yerlere gelinceğini sanmıyorum