Sogi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaldırım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bloggerda 2 farklı siteme aynı hesaptan adsense reklamları eklemiştim, şimdi yeni açmış olduğum kişisel bloguma adsense reklamı eklemek istiyorum, site wordpress ve .com'lu domain olduğu için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Adsense hesabıma girdiğimde Eylül ayına ait 1,02 $ ödenmemiş kazancımın olduğunun haricinde başka bir şey göremiyorum. Şimdi siteme aynı adsense hesabımdan nasıl reklam ekleyebilirim, neler yapmam gerekiyor ?
ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aynı şekilde..adsense kodunu sitendeki reklam bölümüne eklersen reklamın görünür
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
Sogi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaldırım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani aynı hesaptan istediğim kadar farklı sitede reklam yayınlıyabilir miyim ? Misal aynı adrese kayıtlı tek hesaptan 10 tane site olabilir mi ?
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ekleyecegin site kurallara aykırı olmadıgı sürece 1 hesapla 100 tane siteye ekleye bilirsin :) ama kurallara aykırı olursa hesap buum
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğr
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
istediğin siteye ekle. ama legal içerikli olmayan veya adult vb. sitelere ekleme üzülürsün:D
Sogi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kaldırım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O sorunu geçtim çok sağolun, şimdiki sorunum holiganturk.com'da adsense yerleşimini nasıl yapabilirim ?
Şu logonun yanındaki 468x60 kısmına adsense yerleşimini nasıl yapabilirim ?