Merhaba sevgili wm Aracı üyeleri,
Çoğu Wm aracı üyelerinin fark etdiğim kadarıyla konu başlıklarına hiç dikkat etmediklerini gördüm.Konu başlıklarına bende elimden geldiği kadarıyla önem göstermeye çalışıyorum.
Google, Yahoo, Bing, Aol vb. Sitelerde arama yaptığımızda öncelikle önemli kelimelerin hemen çıktığını fark ediyoruz.
Google'dan bir örnek verdim.Yukarıdaki konu başlığını ben açtım.Aslında konu açtıkdan sonra fark etdimki bir sürü emeği çöpe attım.Ben konu başlıklarının tamamen düzenli olması tarafındayım.Google için yarışan bir sürü insan var.Mademki burada bir aile ortamı var, o halde bu aile için elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekmektedir.
Bir konu açıyoruz ve o konu başlığını saçma sapan kelimelerle ve işaretlerle dolduruyoruz.O konuya yüzlerce yorum geliyor ve hiçmi ama hiç bir arama motorunda yer almıyor.Yer alsada anlamlı kelimelerde yer almıyor.Bende imla kurallarını pekte iyi bilmem.Konu başlığımız nekadar düzgün ve açıklayıcı olursa bizler okadar iyi yerlerde yerimizi alırız.
Örnek veriyorum.
Konu başlığı: Bu temayı ben yaptım nasıl olmuş? <-- Dostum bu temayı sen yaptın anladıkda, Konu başlığına şöyle yazsan hem senin hemde wm aracının faydasına olmazmı?
Doğruya yakın konu başlığı örneği : wp dikbeşken tema <-- doğru konu başlığı bu olsa daha iyi değilmi?
Paylaşmak güzeldir, Hayatın diğer adı paylaşmaktır.
saygılarımla