Umitoloji adlı üyeden alıntı

Bu görüşteki kişiler birde kelime cambazı olmaz mı deliriyorum, başka bir konuda deep web ile haşır neşir olan bu şahıs burada illegal işler ile işinin olmadığından bahsediyor deep webe niye giriyorsunuz acaba gazete okumak için mi ? çocuk ****sunun silahların illegal herşeyin olduğu bir yerde baya takıldığınızı okudum ?

Kanıtınız ? 1 mesajım var deep web ile ilgili dengesiz dengesiz konuşmayın.Deep web hakkında yazmış olduğum mesajı okursanız insanların uyuşturucu ve cinsel içerikten ibaret olarak gördüğünü söylemiştim deep web size öyle bir yer cahil beyfendi çok bilseniz böyle sarsak konuşmazsınız kullanmayı bilmeyene kötüdür gidipde çocuk p*rn*o*su işi yapmıyoruz yada uyuşturu işi yapmıyoruz.

Gidipte sokaklarda tayyeap diye anırmıyorum capiş yada tayyibin oğluna kızına karısına anasına laf söylemiyorum,gidip devlet bahçeliye sarmıyorum gidio kılıçdaroğlunun ssk sına sarmıyorum.

Senin bana laf söylemeye hakkın yok ben sana karışmışyorum hazmetmen gerek hak hürriyet diyorsunuz niye saldırgan tutum sergiliyorsunuz ?

Doğal olarak bu yasa size koyar bana değil ;) Siyasi kavgacı değilim ben ;)Fikrim budur size laf söylemek düşmez haddinizi bilin!