Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Bana göre www olmaması daha iyi. Sonuçta sizin ana domain siteadı.com'dur. başına eklenen www ise Aslında olmayan "Subdomain"dir. Yani aynı içeriğe yönlenen Subdomain. Ayrıca bu link yapısı sadece wordpress ayarlarından yapılmıyor. Google webmaster tools'a giriş yaptıgınızda site ayarlarına bakın orda da göreceksiniz. etkin tercih alanı www veya www'suz seçenekleri var. Buradan da düzenleme yapılması gerekiyor.

Aksi takdirde siz siteadı.com yazarken sitenize erişirken www.siteadı.com yazarken Erişemez ve Hata alırsınız.


wordpress sitelerde erişimde sıkıntı olmuyor her ikiside aynı kapıya çıkıyor.kendi sitelerimden biliyorum yahu karşınızda fikir üreten değil yapıp bizzat uygulamış biri var.:)

onuda konuya ekleyelim yapmak isteyen arkadaşlar ordanda ayarlasın yahu :)

sizin bahsettiğiniz google webmaster ayarını siteye ilk açarken tercih edilen etkin bir alan belirleme seçeneğinde ise sorun yok tutarda www süz olarak ayarlarsanız sıkntı olur ama onu Tercih edilen bir etki alanı belirleme seçeneği işaretli olursa dediğiniz erişimde sıkıntı gibi bir olay yaşanmıyor zaten.

Google zaten kendisi belirtiyor ''Tercih edilen alan adınızı http://www.example.com olarak belirtirseniz ve http://example.com alan adına bir bağlantı bulursak, her iki bağlantının aynı olduğunu düşünürüz.''