lostyazilim
tr.link

Çok önemli olan konu başlıkları

6 Mesajlar 1.324 Okunma
acebozum
tr.link

wpuzmann wpuzmann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba sevgili wm Aracı üyeleri,
Çoğu Wm aracı üyelerinin fark etdiğim kadarıyla konu başlıklarına hiç dikkat etmediklerini gördüm.Konu başlıklarına bende elimden geldiği kadarıyla önem göstermeye çalışıyorum.
Google, Yahoo, Bing, Aol vb. Sitelerde arama yaptığımızda öncelikle önemli kelimelerin hemen çıktığını fark ediyoruz.

Google'dan bir örnek verdim.Yukarıdaki konu başlığını ben açtım.Aslında konu açtıkdan sonra fark etdimki bir sürü emeği çöpe attım.Ben konu başlıklarının tamamen düzenli olması tarafındayım.Google için yarışan bir sürü insan var.Mademki burada bir aile ortamı var, o halde bu aile için elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekmektedir.
Bir konu açıyoruz ve o konu başlığını saçma sapan kelimelerle ve işaretlerle dolduruyoruz.O konuya yüzlerce yorum geliyor ve hiçmi ama hiç bir arama motorunda yer almıyor.Yer alsada anlamlı kelimelerde yer almıyor.Bende imla kurallarını pekte iyi bilmem.Konu başlığımız nekadar düzgün ve açıklayıcı olursa bizler okadar iyi yerlerde yerimizi alırız.
Örnek veriyorum.
Konu başlığı: Bu temayı ben yaptım nasıl olmuş? <-- Dostum bu temayı sen yaptın anladıkda, Konu başlığına şöyle yazsan hem senin hemde wm aracının faydasına olmazmı?
Doğruya yakın konu başlığı örneği : wp dikbeşken tema <-- doğru konu başlığı bu olsa daha iyi değilmi?
Paylaşmak güzeldir, Hayatın diğer adı paylaşmaktır.
saygılarımla

wmaraci
reklam

HamzaBagdas HamzaBagdas HBagdas.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Makinist
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Bencede yardım isterken bile konu başlığı düzgün olmalı .

Gitbasimdan Gitbasimdan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 5, (%100)
Google'nin en güzel özelliği sanırım bu türkçe'yi bizden iyi biliyor olması. ondan dolayı türkçe yazım kurallarına önem verdiği kesin.

bd bd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek 2
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 4926
  • Beğeniler 784 / 3953
  • Ticaret 18, (%100)
Çok güzel bir konuya değinmişsin. Forumda, özellikle yardım konularında bir çok arkadaşımız "yardım lütfen", "çok acil bakın", "acil yardım" gibi başlıklar atmakta. Bunun yerine başlıkta en azından o konunun ne hakkında olduğunu yazması gerek ileride aynı konuda yardım isteyene kolaylık sağlayacaktır, gerekse forumu bir çöplük haline getirmeyecektir.

Biz ne kadar gördüğümüz başlıkları düzenlemeye çalışsakta bazen arada görmediklerimizde oluyor. O yüzden sizden bu konuda bir özveri bekliyoruz.

Konuyu gündeme taşıyıp hatırlattığın için ise teşekkürler wpuzman.

wmaraci
wmaraci

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Gerçektende haklısın. Sadece konu başlıklarında değil, her yerde düzgün yazmak gerekiyor.

wpuzmann wpuzmann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)
Rica ederim arkadaşlar.Valla aslında gerek Arama motorlarını çöplük olmaktan kurtarırırız.Gerekse ileride wm aracı kalitesini Arama motorlarına kanıtlarız.Amaç bu zaten.Sonuçta büyük çabalarla bu sistem kurulmuş.Yıllardan beri girmediğim forum sitesi kalmadı.İnanın yüzünüzdür diye demiyorum ama ben bu kadar disiplinli ve centilmen bir site görmedim.Sitenizin hemen hemen açılan her konusunu okuyorum.Ben her konuda sizden destek gördüm.Destek gördüğüm yer wm aracı sayesinde sitelerim ayakta.Çok teşekkür ederiz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al