Aslına Bakılır ise Tamamen özgün sayılmaz. Ancak İlk içeriği mutlaka özgün yapmak çok iyi olacaktır. Sektör sektör farklılık gösterir tabi. Ama Anahtar kelime olarak MODA seçtiğimden ve içerik ağrlıklı olarak resimlerden olacağından pek özgünlük önemli değil PARAVAN BLOG için
Şu sıralar çok ciddi bir yoğunluğum var. Mart sonu yada nisan başı sanırsam.
Yazımda da belirttiğim üzere uygulamalı olarak gideceğimden Paravan Blogları açması ve optimize etmesi biraz vakit alacak.
HATA? Bence sen yanlış biliyorsun.
Blogspot
i1y4s.blogspot.com - 173.194.112.170
ilyasalcok.blogspot.com - 173.194.112.171
Wordpres:
ialcok.wordpress.com - 76.74.254.120
gulaysam.wordpress.com - 66.155.9.238
15 Tane farklı mail adresinden ve zaman aralıkları ile alın dememin sebebide aslında IP adreslerini farklı olmasını sağlamaktır.
Şu sıralar çok ciddi bir yoğunluğum var. Mart sonu yada nisan başı sanırsam.
Yazımda da belirttiğim üzere uygulamalı olarak gideceğimden Paravan Blogları açması ve optimize etmesi biraz vakit alacak.
HATA? Bence sen yanlış biliyorsun.
Blogspot
i1y4s.blogspot.com - 173.194.112.170
ilyasalcok.blogspot.com - 173.194.112.171
Wordpres:
ialcok.wordpress.com - 76.74.254.120
gulaysam.wordpress.com - 66.155.9.238
15 Tane farklı mail adresinden ve zaman aralıkları ile alın dememin sebebide aslında IP adreslerini farklı olmasını sağlamaktır.
IP'de önemli olan ilk iki sutün...
Sondaki ikinin değişmesi çok bir fark yaratmaz.
Buna bağlı olarak analytics de bile artık ücretsiz blog servisleri sosyal hit olarak gösteriliyor. Ben zararlı demiyorum, tabiki de yararlı ancak şöyle düşünülmeli.
Bana göre bir web sitesinin 20 blog.com dan backlink alması için;
En az 100 wordpress.com
En az 500 blogger.com
ve sayısız IP'den backlink alması gerek.
Tabi bu oran atmasyon, ancak kullanıcıların gerçek oranını google çok daha iyi biliyor.
Ben 1 blog.com, 1 tumblr.com, 2 wordpress, 3 blogger şeklinde yapıyorum paravan sistemimi...