Zen adlı üyeden alıntı

Zamanı olmayan insan 1k lık site bile yapamaz.

Kendim uygulamadığım şeyleri genelde söylemem. Tek bir siteyle başlayıp 1 yıl içinde 200k site çıkaracak adam yok zaten. Ama birçok siteyle olabiliyor dedim. Birçok site açarsan mutlaka bazıları tutacak o yoldan gidecek o siteleri büyütmeye yöneleceksin zaten.

Sen kendi yaratıcılığına yan. Çok mantıklısın da burada ne işin var. Hem ne yapacağını bilmiyorsun, hemde ukalasın. Bu kafayla hiçbirşey yapamazsın.

2014 senesinde hala sesli chat sitleriyle uğraşmandan belli zaten.

Neyse bundan sonra fikir paylaşmak haram oldu buraya. Ne halin varsa gör.


Benim Sesli chat Sitesi ile uğraşmamdan belli olan Nedir ? Geri kalmam mı :) Aklının alamayacakları çok şey olsa gerek.. ;) Neyse Dediğin gibi ne halim varsa görürüm.. Ama senin bu tavırlarını görmek istemiyorum :)

Ek Olarak:

kadir001 adlı üyeden alıntı

insanlar bazan bazı şeyleri göremeye bilir zen çok haklı bence 2014 de de hala belki chat sitesi yapılabilir (bunca sosyal ağa ve piyasadaki arkdşlk sitelerine rağmen) ama gerçekten pro bir proje olması lazım ve tasarım şuan yazılım bir site için herşey tasarımında payını unutmamak gerekir, kusura bakma ama yukarıdaki sesli chat biraz vasat görünüyor.


Arkadaşım Site benim sitem ben bir gelir kaynağı olarak kendi sitemi mi örnek gösterdim ? Hayır sadece fikir alışverişi maksadında idi ama siz konuyu nerelere çektiniz. :)