-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bu iki konuyu uzunca konuşmak dileğiyle açıyorum.
Birinci konumuz sektörel seo kelimelerinde geçmek istediğimiz 15 rakip var ya da 5 rakip site var diyelim. Neleri onlardan eksik yaptığımızı nasıl görebiliriz? Değiştiremiyeceğimiz (domain yaşı vb) ve değiştirebileceğimiz (backlink sayısı, tanıtım yazısı, anahtar kelime dağılımı) şeyler nelerdir? Bu analiz için en basitinden en zoruna nelere bakmamız gerekmektedir arkadaşlar?
İkinci soru bu konuyla alakadadar ama farklı yönleri de var. Bir müşteriden veya bir kişiden ne kadar ücret talep edilmesi gerekir bir seo çalışması için. Fiyat söylemeniz daha iyidir tabi fakat şu olursa iş zor olur şu olursa ücretin artması gayet normaldir gibi yorumlarda da bulunabilirsiniz.
Ayrıca ikinci soruyla ilişkili şöyle bir durum daha var. Çalışma yapılacak sitenin site içi seosunu güçlendirmek ve hızlandırmak optimize etmek gibi çalışmalar zaten vakit ve emek alan işler. Bunun ücreti için neler düşünüyorsunuz?
Umarım yeterli ilgiyi görür ve güzel bir konu olur.
nosae
Nosae.Blogspot.Com/2014©
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2. sorunuz için seoyu uzun bir zamana yayacaksanız ki zaten doğru olanın bu olduğunu söylerler ücret 4 haneli rakamlara ulaşabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siteni ve anahtar kelimeni pm atarsan yorumlayabilirim
adige
jinepsmedia.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO sürekli olarak takip edilmesi gerekli, yaptım bitti bu kadar diyemezsiniz.Fiyata gelince birçok etken var kelimedeki harf sayısı, kelimenin hiti, kelime ile çalışılmış güçlü firmalar varmı gibi gibi gider...
SEO çok komplike bir yapı aslında, bir bütün.
adige
jinepsmedia.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende de 3 aylık bir site var, hayli zor kelimelerde ilk 3'e ve 1.sıraya girdim.Öncelikle kelime seçerken rakip firmaların kelimelerinden ziyade farklı kelimeler seçmek gerekli, çünkü diğer kelimelerde 1. sıraya oturduktan sonra genel olarak kullanılan popüler kelimelere yoğunlaştığınızda daha kolay çıkıcaksınız üst sıraya.Hemde bu sayede diğer popüler sitelerden seken aramalardaki kullanıcıların hepsini de toparlamış oluyorsunuz.