Guneyy
se'öcü değilim..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
86, (%100)
Inove temasını kullanıyordum aynı konu bende de mevcuttu sağolsun bi' arkadaş mail atmış öyle gördüm lütfen sitelerinizi kontrol edin, şeref yoksunu insan sizin sitenize de dadanmış olabilir.
Benim sitede benim profil ile eklenmişti yazı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
belki zamanında sitenizde başka yönetici vardı daha sonra siz onun üyeliğini sildiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam onu hiç düşünmemiştim vallahi aklıma bile gelmemişti hatırlattığınız iyi oldu dediğiniz gibi büyük bi ihtimal ya bundan yada sunucudaki bir açık üzerindende olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sunucunuzda bir açık olabilir. Son zamanlarda bu şikayet artmaya başladı. Host firmanız ile görüşün derim. BAZEN küçük hosting firmaları kendileri bile yapabiliyor. Sizinkine tanıtım eklemişler fark ettiniz, eski yazılardan birisine link gömseler fark edemezdiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
siyahgiyen adlı üyeden alıntı
Sunucunuzda bir açık olabilir. Son zamanlarda bu şikayet artmaya başladı. Host firmanız ile görüşün derim. BAZEN küçük hosting firmaları kendileri bile yapabiliyor. Sizinkine tanıtım eklemişler fark ettiniz, eski yazılardan birisine link gömseler fark edemezdiniz.
Hocam eğer adamlar konunun tarihini değiştirmedilerse o dönemlerde bir çok host firması ile çalıştım ve o sıralardada sunucudaki tüm siteler index yemişti ondan sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Endrüstri Mühendisliği 1.Snıfı Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı sorun benim başımada geldi.Ben 1 günlük warez tema kullanmıştım ondan diye düşündüm.Sağolsun bir arkadaş hiç üşenmeyip bu sorunu yaşayan çoğu kişiye mesaj göndermiş.Sorunun çözümünü bilen var mı?
www.bilgisayarkilavuzu.org
www.sozdefteri.com