2 x Vcpu
2 Gb Ram
2000Gb Trafik
100Mbps Port
50Gb HDD
2 Adet Ip
* Online Yönetim Paneli
Türkiye Lokasyon
Yıllık 99TL +KDV
Ben şu an aldım vergilerle falan 120 tl oluyor. Zaten host alsan limitsiz hali aylık 8tlden başlıyor 2 tl daha verirsin adam gibi birşey alırsın. Site: semele.com.tr
2 Gb Ram
2000Gb Trafik
100Mbps Port
50Gb HDD
2 Adet Ip
* Online Yönetim Paneli
Türkiye Lokasyon
Yıllık 99TL +KDV
Ben şu an aldım vergilerle falan 120 tl oluyor. Zaten host alsan limitsiz hali aylık 8tlden başlıyor 2 tl daha verirsin adam gibi birşey alırsın. Site: semele.com.tr
Görüşleriniz için teşekkürler.
Ek Olarak:
2 x Vcpu
2 Gb Ram
2000Gb Trafik
100Mbps Port
50Gb HDD
2 Adet Ip
* Online Yönetim Paneli
Türkiye Lokasyon
Yıllık 99TL +KDV
2 Gb Ram
2000Gb Trafik
100Mbps Port
50Gb HDD
2 Adet Ip
* Online Yönetim Paneli
Türkiye Lokasyon
Yıllık 99TL +KDV
İsimtescil, İhs gibi firmalar sizce nasıl ?
Ek Olarak:
İlk başlangıçta hosting paketi alıp belli bir süre deneyip ilerleyen zamanlarda duruma göre vds e geçebilirsiniz. İsterseniz konu hakkında size yardımcı olabiliriz. www.ilgiweb.com adresimizi ziyaret edip paketlerimizi inceleyebilirsiniz.
Görüşleriniz İçin teşekkürler ?
Ek Olarak:
SekmekciSoft adlı üyeden alıntı
Bence hosting ile filan hiç uğraşma VPS kirala.DigitalOcean da aylık 5 dolardan başlayan VPS'ler var çok hit alacağını düşünüyorsan dediğim gibi VPS al.
Ama ben VPS kullanamam veya benim bütçemi açar diyorsan Netinternet,Turhost gibi şirketleri öneririm.
Görüşleriniz için teşekkürler.