political adlı üyeden alıntı

Seo: Arama motoru optimizasyonu değildir midir ?
Seo yapan kişi sitesini arama motoruna göre tasarlar amma velakin arama motorunun yani genel olarak kullanılan google ın istediği kullanıcı yararına yapılan sitelerdir.

Sadece özgünlükle birşey yapamazsınız. Yazdığınız yazıların o konudaki sitelere bazı konularda benzerlik göstermesi de gerekiyor. Tamamen bağımsız bir yazıyla kendinizi göstermeniz zaman alabilir.

Tüm seo uzmanlarında (gerçek anlamda uzman) gelecekte webin tamamen semantic bir yapı üzerine kurulacağı görüşü hakim. Zaten googleda bunu açıkca gösteriyor.

Yani diyeceğim o ki: Sadece özgünlük (ki ne kadar özgün olabiliyorsunuz bunu bir sorun kendinize) bir işe yaramıyor. Yazdığın konuda kaynaklar kullanacaksın. Bunu googlea gösterceksin. Sen kaynak gösterirsen başkalarıda seni kaynak gösterecektir. Ve webin doğal yapısı sayesinde farkedileceksindir.


Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum , dediğiniz gibi sadece özgünlük yetmiyor. Eklenmesi gereken çok şey var ben bunları önceki makalelerimde bahsettim. Bu yazıda sadece yakınışımı ortaya koymak istedim. :) İyi günler dilerim.