-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar site index almıyor isim değiştirdim diğe sanırsam bunu yapmamı söylediler ama onaylatamadım
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Alternatif yöntemleri seçip meta tag alarak sitenize yerleştirip öyle onaylayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Alternatif secenekler var onlar ile onaylayin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bunu söylüyorsunuz sanırsam deniyorum şimdi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
index alması için site haritası göndermeniz gerekir. site haritası göndermeniz için de sitenizi doğrulamanız gerekir. Blogger'da oldugunuz için gmail hesabınızla giriş yaptıgınızda html dosyasına ihtiyaç olmadan onaylama yapıyor diye biliyorum; fakat madem ki onaylamadı siz manuel olarak size verilen HTML kodunu (meta name.... içerikli kısa bir kod) blogger şablon html düzenle kısmından .. kodları arasında ekleyin. sonra sitenizi doğrulayın..
Ek olarak :
kodunuzu almışsınız zaten, ben yazarken çözüm gelmiş :) bunu Şablon>Html Düzenle diyerek söylediğim yere yapıştırın, sonra şablonu kaydedin ve sitenizi doğrulayın
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Teşekkürler oldu
Evet dediğiniz gibi oradan yaptım acemiyiz işte. :)
Ek Olarak:
recepbedir adlı üyeden alıntı
index alması için site haritası göndermeniz gerekir. site haritası göndermeniz için de sitenizi doğrulamanız gerekir. Blogger'da oldugunuz için gmail hesabınızla giriş yaptıgınızda html dosyasına ihtiyaç olmadan onaylama yapıyor diye biliyorum; fakat madem ki onaylamadı siz manuel olarak size verilen HTML kodunu (meta name.... içerikli kısa bir kod) blogger şablon html düzenle kısmından .. kodları arasında ekleyin. sonra sitenizi doğrulayın..
Ek olarak : Alan adı kayıt sitenizi veya sağlayıcınızı seçme yazan yerde seçenek olarak neler var ? blogger olmalı orda...
Doğrulattım site haritasını nasıl göndericem ?