lostyazilim
tr.link

Uzaya adınızın yazılı olduğu bir yıldız göndermek ister misiniz?

13 Mesajlar 3.464 Okunma
lstbozum
tr.link

castiel castiel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 94 / 97
  • Ticaret 4, (%100)

WebDost adlı üyeden alıntı

yazılı olunca ne oluyor alkış mı tutuyorlar yada para mı veriyorlar yada kızlar yıldızda ismin yazıyor diye sana yakın mı oluyor hiç geçtim. kim bilecek onuda geç öldükten sonra ne işe yarayacak dünyada olunca hava attın varsayalım ki 5 gün geçerli bir hava.

gereksiz bir şey ayrıca bu proje bana para tuzağı gibi geldi.

Tipik karı kız ve para zihniyeti hayatı bunlardan ibaret gördüğünüz ortada kusura bakmayında sevgilimde var paramda çok şükür benim anlamadığım yıllar önce pirinç tanesine isim yazdırıp boynunda kolye diye taşıyan insanlar vardı bu ülkede onlar size garip gelmedide ismin yazılı olduğu bir roketm tuaf geldi ne yapacaksın biz Türk milletiyiz yeri gelir okuldaki sıralara ismimizi kazırız yeri gelir yeni evlenen arkadaşımızın ayakkabısının altına isim yazarız yeri gelir hacklediğimiz siteye ismimizi yazarız :D can cıkmadan huy çıkmazmış :)
tefon

kişi bu mesajı beğendi.

www.parkpera.com
wmaraci
reklam

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
Biz adımızı yüzlerce genç kızın yüreğine yazmışız .. Uzayda yazsa ne olur yazmasa ne olur :) :) :)
WebDost tefon

kişi bu mesajı beğendi.

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

tefon tefon Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 21
  • Beğeniler 15 / 3
  • Ticaret 2, (%100)

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

Biz adımızı yüzlerce genç kızın yüreğine yazmışız .. Uzayda yazsa ne olur yazmasa ne olur :) :) :)

Bu yorum iyiymiş :)

Ek Olarak:

castiel adlı üyeden alıntı

Tipik karı kız ve para zihniyeti hayatı bunlardan ibaret gördüğünüz ortada kusura bakmayında sevgilimde var paramda çok şükür benim anlamadığım yıllar önce pirinç tanesine isim yazdırıp boynunda kolye diye taşıyan insanlar vardı bu ülkede onlar size garip gelmedide ismin yazılı olduğu bir roketm tuaf geldi ne yapacaksın biz Türk milletiyiz yeri gelir okuldaki sıralara ismimizi kazırız yeri gelir yeni evlenen arkadaşımızın ayakkabısının altına isim yazarız yeri gelir hacklediğimiz siteye ismimizi yazarız :D can cıkmadan huy çıkmazmış :)

Aslında olay isim yazmak olayı da değil sadece.. Böyle bir projede yer almak da oradaki yıldız kadar önemli bence.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al