Bir site üzerinden tanıtım yazısı alıyor iseniz mutlaka saçma bile olsa bunu kendiniz yazmayı deneyiniz. Bu tanıtım yazısı içerisinde 3 adet keyword anahtar kelimeye yer vermelisiniz. Bunun harici tanıtım yazısı almış olduğunuz site'nin footer link ekleme kısmından çıkış link alarak alınan tanıtım yazısı ile çapraz bir tetikleme yaparak bunu +1 adım öne alarak daha sağlıklı bir çalışma olanağı kendinize sağlamış olacaksınızdır.

Siteniz için alınacak olan içeriklere dikkat etmeniz gerekmekte; yabancı ve diğer benzeri siteler üzerinden aldığınız tanıtım yazıları site ingilizce ise, sizde ingilizce tanıtım yazısı yazarak türkçe anahtar kelimelere yer vererek böylelikle spam filter riskinden kurtulmuş olursunuz.

Bir diğer konu ise, adült ve diğer benzeri kategorilere sahip olan siteler'den tanıtım yazısı almanız sizi zor bir duruma sokabilir. Tıpkı şunun gibi diyelim'ki tanıtım yazısı alacağınız web sitesi ingilizce bir içeriğe sahip, fiyatı size çok uygun cüzi geldi. Sizde buna aldanarak tanıtım yazısı alarak türkçe içerik ekleterek sitenize tanıtım yazısı eklettiniz.

O zaman ne olacak? Google'de aramalar'da (Bu sitenin çevirisini yap) hatası ile karşı karşıya kalacaksınız. ( SPAM FILTER ) olarak adlandırabiliriz. Çeviri'ye düşeceksiniz; bunun için size bir üst mesajım'da ifade ettiğim şekilde bir yol izleyebilirseniz sizin için bu artı olacaktır.

Yaklaşık olarak +600 üzerinde firma ve kuruluş vb, firmaya bu konuda aylık ve haftalık olarak hizmet veren birisi olarak bu konuda ufak bir bilgi paylaşımı yapmak istedim. Bu gibi hassas konulara dikkat edecek olursanız adlandırmış olduğunuz gibi (TEPE TAKLAK) bir sıkıntı ile karşı karşıya kalmamış ve tamamen doğru yolu izlediğiniz için sizin adınıza bir başarı elde etmiş olacağınızı lütfen unutmayınız.