lostyazilim
tr.link

kendi hazırlamış olduğum tüm videolari sizinle paylaşıyorum amacim size örnek olmaktir

10 Mesajlar 1.877 Okunma
lstbozum
tr.link

CennetKapisi CennetKapisi Sitenizi App'lestiriyorum Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)
Selam wmaraci üyeleri,

Az cok beni taniyorsunuzdur yazilarimi ve önelerimde hep özgün bir video hazirlamanizi tafsiye etmisimdir... zahmetli ama sizin iyiliginiz icin bunu tafsiye ediyorum.

Pek cok özel mesaj aldim Videolarin birtanesini örnek suna bilirmisin diye. Tabi birini örnek sunsam diger tümünü görecek :) ama benim icin sorun degil, videolar bana ait oldugu icin korkum yok ;)

Benim amacim sizlere örnek olmaktir! Lafi fazla uzatmiyacagim ve kendim hazirlamis oldugum videolari sizinle paylasacagim.

Bana destek olmak istiyorsaniz Videolari begenmeniz ve Abone olmaniz yeterlidir eger videolarimi gercekten begendiyseniz Videolarimi Facebook sayfanizda paylasa bilirsiniz.

YouTube Hesabim: Tek kanal calisiyorum Pinli onaylidir.

Videolari Camtasia programi ile hazirliyorum. Video özgün hazirlama dersi vere bilirim iletisim icin bana sercan.karagoz@hotmail.com dan mail yaza bilirsiniz veya sercank91 skype adresimden beni ekliye bilirsiniz.

Videolarim sadece size örnek olmak icin sunuyorum hic bir sekilde kopyalanamaz! Aksi taktirde bu iyi niyetimi kullanip arkamdan para kazanmak isteyenlere maalesef sikayet etmek zorunda kalacagim.

Bilmek istediginiz herhangi bir soru varsa konun altina veya özelden yaza bilirsiniz.

Kanalim: Muazzam Bilgiler

1.) [HD] Türkiyede En Çok gelir elde eden Hasılat yapan Türk Filmleri

2.) [HD] Osmanlı İmparatorluğu Bilinmeyen Kısa Ibretli Hikayeler

3.) [HD] Kahvenin Bilinmeyen Faydaları ve Zararları

4.) [HD] Dünyada Ordusu olmayan 24 Ülke

5.) [HD] Kurt Adam Werner Freund - Der Wolfsmensch Werner Freund - The Wolfman Living with Wild Wolves

6.) [HD] Makyajla Gelen İnanılmaz Değişim (Yabanci dil ve Türkce)

7.) [HD] 1 Nisan şakasının Gerçeği ve Kökeni nedir? - Geniş Açıklama

8.) Dünyanin en basarili 3D Dövmeleri Muazzam!

9.) [HD] 19 Suçlunun Polis Tarafından Çizilmiş Robot Resimleri vs Gerçek Fotoğrafları (Yabanci dil ve Türkce)

10.) [HD] Burak Özçivit Fan Video - HD Resimler - Paylaş! (Facebook hayran sayfasi icin özel hazirlanmistir)

11.) Best Funny Animal Video Compilation 2013 - 2014 HD Amazing Pictures - Hayvanlar Alemi (Yabanci dil ve Türkce)

12.) [HD] Komik ve Komedi her Sınıfta Olmazsa Olmaz 24 Ünlülerden Öğrenci Tipi

13.) My best Apps for the iPhone 5S Top 20 with HD Pictures watch now! (Yabanci dil ve Türkce)

14.) Top Hotel best HD amazing pictures of Dubai - Dubai Hotel Mükemmel Resimler (Yabanci dil ve Türkce)

15.) Eski Kabile Resimleri - Old Tribal Amazing Pictures

16.) Tutorial Geld verdienen im Internet mit YouTube Google und Homepage einfach erklärt (Yabanci dil ve Türkce)

17.) Kanuni Sultan Süleyman Çocuklarını nasıl öldürdü? Şehzade Mustafa'nın ve Şehzade Beyazit'in ölümü

18.) Şehzade Mustafa Öldürülmeseydi Çok Farklı Durumda Olacaktık: İşte 15 Tarihi İhtimal ve Veda Mektubu

19.) Şehzade Mustafanın Veda Mektubu - Ey Hünkarım! Ey canum Babam!

20.) Russia vs Ukraine War - Military Power Россия против Украины военной войны - Russland gegen Ukraine (Yabanci dil ve Türkce)

21.) Dünyanin en iyi ordusuna sahip olan 20 Devlet

NOT: Özgün Video'da kazanciniz cok fazla olacaktir!
khazadum

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
güzel paylaşım teşekkürler.
CennetKapisi

kişi bu mesajı beğendi.

slowdown slowdown Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** F**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 7 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
güzel çalışmalar. youtube canlı yayını neden yapılmıyor? ne tür onaylar istiyor biliyor musunuz?
CennetKapisi

kişi bu mesajı beğendi.

khazadum khazadum Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek SEO Executive & SEO Analyst
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 463
  • Beğeniler 34 / 84
  • Ticaret 3, (%100)
Ellerinize sağlık, Allah razı olsun.
CennetKapisi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)

slowdown adlı üyeden alıntı

güzel çalışmalar. youtube canlı yayını neden yapılmıyor? ne tür onaylar istiyor biliyor musunuz?

YouTube Full Partner olmaniz gerek, YouTube'dan para kazaniyorsaniz Partnersiniz ama tam partner degilsiniz.

en az 2 bin Abone sayiniz olmasi gerekiyor diye okumustum bir yazida yoksa kabul etmiyorlarmis ve videolar inceleniyormus öyle kabul ediyorlarmis

bacaksizcocuk bacaksizcocuk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
ellerine sağlık hocam güzel çalışmalar, benim aklımda da bu tarz video çalışmaları vardı, ama çok uğraştırıyor diye farklı bi çalışma yapacağım, bi şey sormak istiyordum, Videoları nasıl koruma altına alabilirim? Bazen okuyorum kendi özgün videosun başka birini şikayeti yüzünden telif ihtarı alanlar olabiliyor.

• Üyelik 13.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yaz
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 877
  • Beğeniler 291 / 162
  • Ticaret 3, (%100)

bacaksizcocuk adlı üyeden alıntı

ellerine sağlık hocam güzel çalışmalar, benim aklımda da bu tarz video çalışmaları vardı, ama çok uğraştırıyor diye farklı bi çalışma yapacağım, bi şey sormak istiyordum, Videoları nasıl koruma altına alabilirim? Bazen okuyorum kendi özgün videosun başka birini şikayeti yüzünden telif ihtarı alanlar olabiliyor.

Tesekkür ederim,

Bir video hazirladiniz emek verdiniz müzikten varana kadar hersey lisansli ve biri geliyor telif atiyor yani sahte telif.

Böyle durumda itiraz ediyorsunuz Videoyu hangi programla hazirladiniz programin ismi Videonun konusu müzigi nerden aldiniz kullanma hakkina sahipmisiniz?

Herseyi güzelce acikliyorsunuz benimde basima geldi sahte telif almistim itiraz ettim herseyi acikladim telifi kaldirdilar

Edit //

Videonuzu en iyi özgün calisarak koruma altina ala bilirsiniz

bacaksizcocuk bacaksizcocuk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

CennetKapisi adlı üyeden alıntı

Tesekkür ederim,

Bir video hazirladiniz emek verdiniz müzikten varana kadar hersey lisansli ve biri geliyor telif atiyor yani sahte telif.

Böyle durumda itiraz ediyorsunuz Videoyu hangi programla hazirladiniz programin ismi Videonun konusu müzigi nerden aldiniz kullanma hakkina sahipmisiniz?

Herseyi güzelce acikliyorsunuz benimde basima geldi sahte telif almistim itiraz ettim herseyi acikladim telifi kaldirdilar

Edit //

Videonuzu en iyi özgün calisarak koruma altina ala bilirsiniz

Eyvallah hocam, spam ile başladım yt den para kazanmaya hiç akıl kari değil :D dediğin gibi en doğrusu güzeli özgün video çalışmak.
CennetKapisi

kişi bu mesajı beğendi.

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
böyle videoları seviyorum, düz bir yazıyı okumak sıkıcı gelebiliyor ama böyle kısa ve net bilgileri öğrenmek daha kolay.
CennetKapisi

kişi bu mesajı beğendi.

SyLaR0 SyLaR0 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Kırşehir
  • Ad Soyad Ü** A**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
güzel paylaşım umarım herkese örnek olur
CennetKapisi

kişi bu mesajı beğendi.

Herkes Öldürür Sevdiğini,Ama Herkes Öldürdü Diye Ölmez..
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al