Selam wmaraci üyeleri,
Az cok beni taniyorsunuzdur yazilarimi ve önelerimde hep özgün bir video hazirlamanizi tafsiye etmisimdir... zahmetli ama sizin iyiliginiz icin bunu tafsiye ediyorum.
Pek cok özel mesaj aldim Videolarin birtanesini örnek suna bilirmisin diye. Tabi birini örnek sunsam diger tümünü görecek :) ama benim icin sorun degil, videolar bana ait oldugu icin korkum yok ;)
Benim amacim sizlere örnek olmaktir! Lafi fazla uzatmiyacagim ve kendim hazirlamis oldugum videolari sizinle paylasacagim.
Bana destek olmak istiyorsaniz Videolari begenmeniz ve Abone olmaniz yeterlidir eger videolarimi gercekten begendiyseniz Videolarimi Facebook sayfanizda paylasa bilirsiniz.
YouTube Hesabim: Tek kanal calisiyorum Pinli onaylidir.
Videolari Camtasia programi ile hazirliyorum. Video özgün hazirlama dersi vere bilirim iletisim icin bana sercan.karagoz@hotmail.com dan mail yaza bilirsiniz veya sercank91 skype adresimden beni ekliye bilirsiniz.
Videolarim sadece size örnek olmak icin sunuyorum hic bir sekilde kopyalanamaz! Aksi taktirde bu iyi niyetimi kullanip arkamdan para kazanmak isteyenlere maalesef sikayet etmek zorunda kalacagim.
Bilmek istediginiz herhangi bir soru varsa konun altina veya özelden yaza bilirsiniz.
Kanalim: Muazzam Bilgiler
1.) [HD] Türkiyede En Çok gelir elde eden Hasılat yapan Türk Filmleri
2.) [HD] Osmanlı İmparatorluğu Bilinmeyen Kısa Ibretli Hikayeler
3.) [HD] Kahvenin Bilinmeyen Faydaları ve Zararları
4.) [HD] Dünyada Ordusu olmayan 24 Ülke
5.) [HD] Kurt Adam Werner Freund - Der Wolfsmensch Werner Freund - The Wolfman Living with Wild Wolves
6.) [HD] Makyajla Gelen İnanılmaz Değişim (Yabanci dil ve Türkce)
7.) [HD] 1 Nisan şakasının Gerçeği ve Kökeni nedir? - Geniş Açıklama
8.) Dünyanin en basarili 3D Dövmeleri Muazzam!
9.) [HD] 19 Suçlunun Polis Tarafından Çizilmiş Robot Resimleri vs Gerçek Fotoğrafları (Yabanci dil ve Türkce)
10.) [HD] Burak Özçivit Fan Video - HD Resimler - Paylaş! (Facebook hayran sayfasi icin özel hazirlanmistir)
11.) Best Funny Animal Video Compilation 2013 - 2014 HD Amazing Pictures - Hayvanlar Alemi (Yabanci dil ve Türkce)
12.) [HD] Komik ve Komedi her Sınıfta Olmazsa Olmaz 24 Ünlülerden Öğrenci Tipi
13.) My best Apps for the iPhone 5S Top 20 with HD Pictures watch now! (Yabanci dil ve Türkce)
14.) Top Hotel best HD amazing pictures of Dubai - Dubai Hotel Mükemmel Resimler (Yabanci dil ve Türkce)
15.) Eski Kabile Resimleri - Old Tribal Amazing Pictures
16.) Tutorial Geld verdienen im Internet mit YouTube Google und Homepage einfach erklärt (Yabanci dil ve Türkce)
17.) Kanuni Sultan Süleyman Çocuklarını nasıl öldürdü? Şehzade Mustafa'nın ve Şehzade Beyazit'in ölümü
18.) Şehzade Mustafa Öldürülmeseydi Çok Farklı Durumda Olacaktık: İşte 15 Tarihi İhtimal ve Veda Mektubu
19.) Şehzade Mustafanın Veda Mektubu - Ey Hünkarım! Ey canum Babam!
20.) Russia vs Ukraine War - Military Power Россия против Украины военной войны - Russland gegen Ukraine (Yabanci dil ve Türkce)
21.) Dünyanin en iyi ordusuna sahip olan 20 Devlet
NOT: Özgün Video'da kazanciniz cok fazla olacaktir!