kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bir teknoloji sitesi acmayi dusunuyorum, site ismi belli teknolojibilgi.com simdi size sormak istedigim, nasil bir yol izlemeliyim? Ne kadar butce ayirmaliyim? Ozgun icerik girmek en iyisi olacaktir diye dusunuyorum. SEO paketlerine vs. kac para gider? Gunde kac yazi girmeliyim? WP kuracagim ve tema alacagim themeforest tan tema belirledim.
Bana genel olarak neler yapmamin gerektigini kac para ayirmam gerektigini ve birde fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
özgün içerik girmek her zaman yararlıdır. hemen seo paketi yaptırma. Eğer makaleleri kendim yazıcam diyorsan daha iyi olur. Her gün güncel içerik girmek bu durumda zorlaşıyor makale alımı yapabilirsin (bunun için günlük 5 tl bütçe gerekebilir isteğinize göre azalır yada çoğalır.)
ThemeForest'ten tema alıcam demişsiniz eğer maddi yönden sıkıntınız varsa piyasada çok güzel temalar var ücretsiz sunulan bir süre bunlarla idare edebilirsiniz. Facebook ve google'a reklam verin.
Sitenize özel bir facebook sayfası açın ve içerikleri düzenli bir şekilde buraya girin. Beğendirme sayısı arttıran arkadaşlar var ama ben bunu tavsiye etmiyorum. Her şey özgün olsun. 50 TL'lik bir facebook reklamı sayfa beğendirme konusunda size yardımcı olacaktır.
Özverili davranır gözünüz gibi bakarsanız elbette yararını kat kat görürsünüz.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Siteyi açtıktan sonra ki ilk 6 ay içerisinde SEO çalışması yaptırmanıza gerek yok. İlk sitenizi doğal bir şekilde SEO'ya uygun kurallar çerçevesinde millete duyurun. Özgün yazılarınızı yazın. Hit arttırma vs. şeylere bulaşmayın. Sitenize günlük 100 kişinin üstünde ziyaretçi gelmeye başladıkça, ve 6-7 ay geçmişse ufaktan link çalışması yaptırabilirsiniz. İlk başlarda Domain+Hosting için 70-80TL arasında bir para gider. Tema konusu size kalmış, themeforest'ten de alabilirsiniz ancak biraz pahalıya gelir.
Eğer ki ileri de ben bu işi büyütürüm diyorsanız ajansların teknoloji haberlerine üye olup aylık 300-350TL gibi para ödeyerek sitenizi sürekli güncel tutabilirsiniz.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
khazadum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
SEO Executive & SEO Analyst
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Site adresiniz nedir? istatistliklerini değerlendirerek fiyat biçmek daha doğru olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
para yönünden sıkıntınız yoksa size tavsiyem ilk ay günde 2 makaleden ayda toplam 60 makale. ilk aydan sonra günde 3 makale. 3.aydan sonra daha da arttırabilirsiniz. teknolojik ürün incelemeleri yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-