-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi, Metin Yazarı
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Şahsen türk bir tema satış sitesi olsa. Daha doğrusu genel bir platform, lakin türklerin oluşturduğu. Ben tema alacak olur isem eminim ki türklerin yaptığı platformdan alırım. Çünkü zevklerimiz ve kalite anlayışımız ortak olmasından sebeple daha da çok sağlam işler ortaya çıkabilir. Eğer böyle bir sistem yapmayı düşünüyor iseniz her konuda yardımcı olacak bireyler mevcut forumlarda. Bizde elimizden geldiği kadar uzman olduğumuz alanda yardımcı olmaya çalışırız. Bu arada başlarda fiyat ve popülarite konusu sıkıntı çıkartabilir. Öyle bir sistem olmalı ki güveninirliği baş tacı yapmış editörlerden oluşmalı tabii ki bu sistem. Gerçekten güzel proje ama themeforest gibi sağlam bir platform var iken biraz zorlu olacak. Ama biz Türkler istediklerimizi nasıl alacağımızı biliyoruz ;). O halde..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Themeforest lisans korumasını nasıl yapıyor biliyor musunuz? Bu sitenin Türk versiyo olsa site zarar etmekten başka bir işe yaramaz diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci,Web Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel hayaller bunlar ancak sadece hayal bunlar :) bizde kimse 35-45 dolar vermez temaya, 20-30 liraya tema almaya alışmış sektör, 50 liranın üstüne çıktınmı satışı çok zor...
Ek Olarak:
MertBalci adlı üyeden alıntı
Themeforest lisans korumasını nasıl yapıyor biliyor musunuz? Bu sitenin Türk versiyo olsa site zarar etmekten başka bir işe yaramaz diye düşünüyorum.
Lisans koruması diye birşey yok çünkü adamlarda öyle bi kültür var birbirlerine güveniyorlar :) Ama tabiki satın aldığınız lisansın bir sözleşmesi var. Ona uyacağınız varsayılıyor.
Coder on the Road | https://twitter.com/coderontheroad
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
ThemeForest'ta ya da CodeCanyon'da lisans olayı yok. Var da script yazarı kendisi lisanslıyor. Script kurulurken Envato üyeliği isteniyor.
adige
jinepsmedia.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herşeyin bir sebebi var işte o yüzden yok.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben tema aldırdım arkadaşa benim kullanmam sıkıntı olmaz de mi? O kişi kullanmayacak.
Türkler bu işi girmeli, destek için para isterlerse şaşmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarımcı ve Girişimci
-
-
Ad Soyad
Ç** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Olsa da olur olmasa da olur. Themeforest varken ne gerek var? Themeforest'de Türk'lerin hazırladığı tasarımlarda var.