O gunlerden bir goruntu atayim size.

https://web.archive.org/web/20110310130922/http://www.cookiethemes.com/?

2010 yilinda actim. 25 Bin TL para yatirdim ama 1 kisi de gelip destek olmadi. Elimde webmaster forumu olmasina ragmen bu iste zorlandim. Sonra da 25 bin TL para batirmis oldum.

Neden basarili olamadigimi soyliyeyim;
1. si satin alacak kisi temayi satin aliyor, indiriyor kullaniyor ve daha sonra paypal dispute yapiyor. Ne oluyor bu durumda onu soyliyeyim ben kendi cebimden tasarimcinin sahibine odemek zorunda kaliyorum. Bu sekilde $2000 falan zarar ettim zaten.

2.si tema satmak isteyen arkadaslar sagdan soldan topladiklari seyleri satmaya calisiyor. Illaki arada goremediklerimiz oluyor ve daha sonra temayi satan alan kisi diyor ki bana ucretsiz temayi sattiniz ve yine para geri odeme istiyor.

3.su tema satmak isteyenlerin hepsi kendini profesyonel tasarimci saniyor ve her tasarimini kabul ettirmek istiyor. Eksiklerini soyluyorsun sana cevap olarak sen cok biliyorsun o zaman sen ekle temalarini oluyor.

4.su Vergi sorunlari. Ozel izin alarak yapmaniz lazim bu sistemi. Vergi dairesinden bakanliktan ozel izin almaniz gerekli. Tum gerekli izinleri aldim sirket kurdum bunu yapmasi bile 3 ay surdu.

5.si en az 10 tane elemaniniz olmasi lazim aksi halde basarili olma olasiliginiz 0.