lostyazilim
tr.link

Html Tema Satışı Endişem.

30 Mesajlar 5.819 Okunma
lstbozum
tr.link

elegance elegance Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek grafik & web tasarım
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)
Selam arkadaşlar, ben birkaç ay sonra kendi hazırladığım responsive html template ve sonrasında da wordpress temaları satmak istiyorum. Wordpress sitelerin illegal olarak indirilmesi zordur fakat html temalar offline site izleme programlarıyla indirilebiliyor malesef. Buna karşı alınabilecek bir önlem var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

wmaraci
reklam

Shed510 Shed510 İzleyici Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 32 / 31
  • Ticaret 1, (%100)
Çok zor... Sizden çalamasa bile sattığınız ilk kişiden klonlayabilir...

www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...

khazadum khazadum Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek SEO Executive & SEO Analyst
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 463
  • Beğeniler 34 / 84
  • Ticaret 3, (%100)
HTML tema paylaşmanız pek dogru olmaz. Demo bile sunmak doğru olmaz olmayacaktır'da.

Httrack
Teleport
Offline Explorer

ve diğer programlar ile tema çekilerek entegre işlemleri yapılarak tema benim diye hak iddiasına sebebiyet verebilir.

Ek Olarak: HTML tema paylaşmanız pek dogru olmaz. Demo bile sunmak doğru olmaz olmayacaktır'da.

Httrack
Teleport
Offline Explorer

ve diğer programlar ile tema çekilerek entegre işlemleri yapılarak tema benim diye hak iddiasına sebebiyet verebilir.

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
Elinizde tasarım dosyaları falan da varsa psd + html & css şeklinde tek bir kişiye satmanız en mantıklısı olur benim kanaatimce.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

cgrclk adlı üyeden alıntı

Elinizde tasarım dosyaları falan da varsa psd + html & css şeklinde tek bir kişiye satmanız en mantıklısı olur benim kanaatimce.

:) dostum zaten 10 dolar tema bir kişiye satınca ne olacak :)

Ek Olarak: peki hırsızlığın önüne geçemeyeceğiz onu anladık da.. peki herkes mi çalacak? dünya kötü de o kadar da kötü değildir herhalde :) sizce çalma oranı kaç olur?

Olric Olric WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1178
  • Beğeniler 0 / 247
  • Ticaret 42, (%100)

elegance adlı üyeden alıntı

:) dostum zaten 10 dolar tema bir kişiye satınca ne olacak :)

Ek Olarak: peki hırsızlığın önüne geçemeyeceğiz onu anladık da.. peki herkes mi çalacak? dünya kötü de o kadar da kötü değildir herhalde :) sizce çalma oranı kaç olur?

Arkadaş bence 100 kişiye 10 dolardan satmaktansa 1 kişiye 1000 dolardan satmaktan bahsediyor (:

• Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

Ogulcan adlı üyeden alıntı

Arkadaş bence 100 kişiye 10 dolardan satmaktansa 1 kişiye 1000 dolardan satmaktan bahsediyor (:

anladım dostum şakasına dedim zaten.. bir kişiye 1000 dolardan satamayacağımızı kastettim ben..

Olric Olric WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Reklam
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1178
  • Beğeniler 0 / 247
  • Ticaret 42, (%100)

elegance adlı üyeden alıntı

anladım dostum şakasına dedim zaten.. bir kişiye 1000 dolardan satamayacağımızı kastettim ben..

Ama şöyle bir şey; bir kişiye 1000 dolardan satamazsan bile atıyorum 500 dolardan sattığını var sayarsak (rakamlar temsili) diğer izleyeceğin yoldan daha karlı bir sonuca ulaşabilirsin. Diğer türlü 10, 20, 30 derken 40 dolar olmadan wareze düşer ve daha satış yapamazsın (misal).
cgrclk

kişi bu mesajı beğendi.

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
10$ olan bir ürünü de 100 kişiye satamazsınız bence. Dediğim gibi bir kişiye piyasada ne kadara satılıyorsa yani eğer tasarım çok güzelse 600-700 tl gibi bir fiyata satabilirsiniz. Emeğinizin karşılığını almış olursunuz.

Diğer türlü hadi diyelim 10 kişiye sattınız. Içinden bir kişi yaydı ortalığa elinizde 100$ ile kalakalırsınız :)

• Üyelik 21.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 91 / 33
  • Ticaret 4, (%100)

cgrclk adlı üyeden alıntı

10$ olan bir ürünü de 100 kişiye satamazsınız bence. Dediğim gibi bir kişiye piyasada ne kadara satılıyorsa yani eğer tasarım çok güzelse 600-700 tl gibi bir fiyata satabilirsiniz. Emeğinizin karşılığını almış olursunuz.

Diğer türlü hadi diyelim 10 kişiye sattınız. Içinden bir kişi yaydı ortalığa elinizde 100$ ile kalakalırsınız :)

e dostum bu https://wrapbootstrap.com/theme/unify-responsive-website-template-WB0412697 tema nasıl sattı o zaman bu kadar? themeforest örneği vermedim bilerek. themeforest takiler de indirilebiliyorken o kadar satıyor.. yanlış anlama sana katılmadığım için demiyorum. umut var diye düşünüyorum bunu söylemek istedim.. artı ben sadece Türkiye de değil google.com a adwords verip globalde de satmayı planlıyorum. ne dersin?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al