elegance
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
grafik & web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Selam arkadaşlar, ben birkaç ay sonra kendi hazırladığım responsive html template ve sonrasında da wordpress temaları satmak istiyorum. Wordpress sitelerin illegal olarak indirilmesi zordur fakat html temalar offline site izleme programlarıyla indirilebiliyor malesef. Buna karşı alınabilecek bir önlem var mıdır? Teşekkürler şimdiden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok zor... Sizden çalamasa bile sattığınız ilk kişiden klonlayabilir...
www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...
khazadum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
SEO Executive & SEO Analyst
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
HTML tema paylaşmanız pek dogru olmaz. Demo bile sunmak doğru olmaz olmayacaktır'da.
Httrack
Teleport
Offline Explorer
ve diğer programlar ile tema çekilerek entegre işlemleri yapılarak tema benim diye hak iddiasına sebebiyet verebilir.
Ek Olarak: HTML tema paylaşmanız pek dogru olmaz. Demo bile sunmak doğru olmaz olmayacaktır'da.
Httrack
Teleport
Offline Explorer
ve diğer programlar ile tema çekilerek entegre işlemleri yapılarak tema benim diye hak iddiasına sebebiyet verebilir.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Elinizde tasarım dosyaları falan da varsa psd + html & css şeklinde tek bir kişiye satmanız en mantıklısı olur benim kanaatimce.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
10$ olan bir ürünü de 100 kişiye satamazsınız bence. Dediğim gibi bir kişiye piyasada ne kadara satılıyorsa yani eğer tasarım çok güzelse 600-700 tl gibi bir fiyata satabilirsiniz. Emeğinizin karşılığını almış olursunuz.
Diğer türlü hadi diyelim 10 kişiye sattınız. Içinden bir kişi yaydı ortalığa elinizde 100$ ile kalakalırsınız :)